2777
2789

۲۶ روزشه دوروز بستری کردیم بیمارستان زردیش از۱۴اومد روی ۷ 

باز برگشت ۸ روز بخاطر سرماخوردگی بیمارستان بستری شد اونجاهم از اون دستگاه هاروی سرش بود آزمایش دادیم ۱۰ بود ۲۴ ساعت هم تو خونه تودستگاه گذاشتیم خوب شد باز زرد شده دیگه توانشو ندارم چیکار کنم راه حلی دارید؟

واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط با شیردهی زیاد میره.         با جوشانده دانه ترشک هم شستشو بدی خوبه

دختر نازنینم… تو همان رویای شیرینی هستی که در دلِ ناامیدی به حقیقت پیوست. آمدنت مثل نوری بود که تاریکی را شکست و به من یاد داد هنوز هم معجزه‌ها اتفاق می‌افتند.

چی

میگن شیرخشت خوبه

چن قطره اب انار شیرین بچکون دهنش

تند تند شیر بده از ادرار و مدفوع دفع بشه

یا بدنش رو با پنبه و عرق کاسنی شستشو بده

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

من دخترم اینجوری بود بردم دکتر گفت دوباره بزار دستگاه گفتم اصلا اسمشو هم نیاره اگه میتونی براش یه کاری کن من دیگه بریدم. بعد خودش یه کپسولو سوراخ کرد ریخت تو دهنش باورت نمیشه بعد سه روز کلا زردیش رفت که رفت. هروقت میبردمش پیشش میگفت نگاه کن دختر رنگ حناییتو چقد سفید کردم

من دخترم اینجوری بود بردم دکتر گفت دوباره بزار دستگاه گفتم اصلا اسمشو هم نیاره اگه میتونی براش یه کا ...

خدا خیرش بده چ کپسولی بود حالا    دقیقا پسر منم مث جوجه های زرد می مونه از وقتی دنیا اومده سه چهار روز چهره شو بدون زردی دیدم دیگه بریدم از بس غصه خوردم 

منم میخوام برم پیش متخصص کاش منم دیگه تموم شه بره از دستگاه متنفرم

خدا خیرش بده چ کپسولی بود حالا دقیقا پسر منم مث جوجه های زرد می مونه از وقتی دنیا اومده سه چهار ر ...

ببر بهش بگو کپسول بده دقیقا یادم نیست چون از تو یخچال مطبش در اورد و بهش داد. یه نوع کپسول کاهش چربی بود 

میگن شیرخشت خوبهچن قطره اب انار شیرین بچکون دهنشتند تند شیر بده از ادرار و مدفوع دفع بشهیا بدنش رو ب ...

شیر خشت دادم اوایل کلی دعوام کردن بهداشت

انارهم دادم😭