۲۶ روزشه دوروز بستری کردیم بیمارستان زردیش از۱۴اومد روی ۷
باز برگشت ۸ روز بخاطر سرماخوردگی بیمارستان بستری شد اونجاهم از اون دستگاه هاروی سرش بود آزمایش دادیم ۱۰ بود ۲۴ ساعت هم تو خونه تودستگاه گذاشتیم خوب شد باز زرد شده دیگه توانشو ندارم چیکار کنم راه حلی دارید؟
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
فقط با شیردهی زیاد میره. با جوشانده دانه ترشک هم شستشو بدی خوبه
دختر نازنینم…
تو همان رویای شیرینی هستی که در دلِ ناامیدی به حقیقت پیوست. آمدنت مثل نوری بود که تاریکی را شکست و به من یاد داد هنوز هم معجزهها اتفاق میافتند.
همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
من دخترم اینجوری بود بردم دکتر گفت دوباره بزار دستگاه گفتم اصلا اسمشو هم نیاره اگه میتونی براش یه کاری کن من دیگه بریدم. بعد خودش یه کپسولو سوراخ کرد ریخت تو دهنش باورت نمیشه بعد سه روز کلا زردیش رفت که رفت. هروقت میبردمش پیشش میگفت نگاه کن دختر رنگ حناییتو چقد سفید کردم