2777
2789
عنوان

فاجعه ای به نام نوکیسگی💰

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 25 پست

مطلب بسیار جالب، مفید، ضروری و مبتلابه جامعه ماست، در بخش طرح موضوع خیلی خوب است اما فاقد راهکار برای چگونگی رویارویی با نوکیسه ها است و علاوه بر این ایکاش مصادیقی هم ارایه می کرد، آقا زاده ها، برج سازان، ابر بدهکاران بانکی و...  را که دقیقا در این تعریف می گنجند می توان بعنوان مصداق عملی آن ذکر نمود.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فاجعه بدتر این هست ک من حوصلم نکشید متن رو بخونم چون زیاد بود

به نظرم دغدغه تون نیست و شاید هم نوکیسگی را چالش اجتماعی  اقتصادی و فرهنگی کشور نمی دانید، و شاید هم اصلا نظریه نوکیسگی را قبول نداشته باشید و در نهایت  شاید در زمینه مطالعه،  آدم گم حوصله ای هستید، در هر حال به هر دلیلی که باشد اگر نخوانید یک فرصت بزرگ را از دست داده اید، در جامعه هر روز داریم با نوکیسه ها برخورد می کنیم ولی قادر به تجزیه و تحلیل و برداشت عارضه یابانه آن ها نیستیم، فقط از عملکردشان ناراجت می شویم اما ممکن است ظاهرشان عقلمان را فریل دهد و بجای تحلیل رفتارشان، محو زیبایی تیپ، ظاهر، لباس، دندان، جراحی های زیبایی، نحوه بی حجابی و برهنگی، بوی نحس اودکلن، عینک آفتابی، گوشی موبایل، ماشین و.... آنها شویم و بعضا حسرت امکانات آنها را بخوریم، و شاید روشون.کراش بزنیم، در هر حال این پدیده شوم مشکل اصلی کشور ما را تشکیل می دهد. 

باز خوبه مجازین هم نسلای من واقعی فیس تو فیس ازشون تحقیر شدیم

چقدر بد 

شاید منم در آینده تجربش کنم

در کل فاجعس

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

فاجعه بدتر این هست ک من حوصلم نکشید متن رو بخونم چون زیاد بود

به نظرم دغدغه تون نیست و شاید هم نوکیسگی را چالش اجتماعی  اقتصادی و فرهنگی کشور نمی دانید، و شاید هم اصلا نظریه نوکیسگی را قبول نداشته باشید و در نهایت  شاید در زمینه مطالعه،  آدم گم حوصله ای هستید، در هر حال به هر دلیلی که باشد اگر نخوانید یک فرصت بزرگ را از دست داده اید، در جامعه هر روز داریم با نوکیسه ها برخورد می کنیم ولی قادر به تجزیه و تحلیل و برداشت عارضه یابانه آن ها نیستیم، فقط از عملکردشان ناراجت می شویم اما ممکن است ظاهرشان عقلمان را فریل دهد و بجای تحلیل رفتارشان، محو زیبایی تیپ، ظاهر، لباس، دندان، جراحی های زیبایی، نحوه بی حجابی و برهنگی، بوی نحس اودکلن، عینک آفتابی، گوشی موبایل، ماشین و.... آنها شویم و بعضا حسرت امکانات آنها را بخوریم، و شاید روشون.کراش بزنیم، در هر حال این پدیده شوم مشکل اصلی کشور ما را تشکیل می دهد. 

مطلب بسیار جالب، مفید، ضروری و مبتلابه جامعه ماست، در بخش طرح موضوع خیلی خوب است اما فاقد راهکار برا ...

خودمم خیلی فکر کردم واقعا چجوری باید باهاشون رویارویی پیدا کرد؟ اصلا چجوری میشه درستشون؟ ولی واقعا چیزی به ذهنم نرسیده

من تاثیر این نوکیسه هارو روی بچه های مدرسه ای میبینم ذهناشون داره نابود میشه دوروغ چرا گاهی وقتا شده حتی چند دقیقه روی منم اثره مخرب میذاره

انقد فاجعه دور و برمون هس دیگه کسی به نوکیسگی توجهی نمیکنه

شاید به ظاهر مسئله کوچیکی باشه 

ولی تاثیر خیلی بدی داره میذاره رومون و به خصوص نسلی که دارن بزرگ میشن

چقدر بد شاید منم در آینده تجربش کنمدر کل فاجعس

نترس کشنده نیس بیخیال توجه به ادمای حقیر بنظرم گناهه واقعا 

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

به نظرم دغدغه تون نیست و شاید هم نوکیسگی را چالش اجتماعی اقتصادی و فرهنگی کشور نمی دانید، و شاید هم ...

وقتی با بچه های دبیرستانی حرف میزنی ذهناشون پر شده از گوشی آیفون نمیدونم تولده لاکچری و ... نمیگم بده هاا ولی فقط همینا تویه ذهنشونه فقط و به هیچ چیزه دیگه ای اصلا فکر نمیکنن

موافقم ولی تیپ شخصیتی خیلی از آدما دنباله رو بودنه

کاریش نمیشه کرد

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم.