2777
2789

تو انومالی ۳۷-۳۹ بود، سه روز بعد رفتم دکتر خودش تو مطب سونو کرد گف شده ۲۶

بنظر شما ممکنه همچین چیزی تو ۳ روز؟؟😭

شیافت داده شبی یکی مقعدی، گفته دو هفته دیگ برم ببینم چ تغییری کرده

ولی دلم طاقت نمیاره حس میکنم اشتباه کرده میخوام برم پیش یه دکتر دیگه😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره امکان داره فعالیت زیاد کرده باشی راه رفته باشی

فعالیتم مثل قبل بود، کل این ۱۸ هفته فعالیتم معمولی بود، راه رفتن و پله و رو پاوایسادن داشتم درحد معمولی، تو ان تی سرویکسم ۳۳ بود، انومالی شد ۳۷-۳۹ واژینال

این ۳ روزم نه درد داشتم نه لکه بینی هیچچچی، هیچ حس فشاری ندارم، الکی تو ۳۰ ثانیه سونو گفت شده ۲۶ ! احساس میکنم داره دروغ میگه که پول سرکلاژ بگیره😔

دکتر زنان برای سونوگرافی کردن درس نخونده اصلا از نظر قانونی اجازه اینو ندارن که سونوگرافی کنن به هیچ وجه به خودت استرس نده خود استرس اکسی توسین ترشح می‌کنه یعنی همون هورمونی که توی آمپول فشار هست که میزنن زایمان کنی 😐 رسما با استرس دستی دستی سرویسکت رو کوتاه می‌کنی 

استرس نداشته باش 

حتی یک درصد هم شک نداشته باش که خطای تشخیصیه 

این یک 

دو اینکه هفته ت چنده؟ 

سه اینکه سونوگرافی مجدد برو هم با مثانه پر و هم با مثانه خالی سرویسکت رو چک کن این دو تا می‌تونه متفاوت باشه 

چهار اینکه سونوگرافی رو هم واژینال انجام بده نه شکمی چون واژینال دقیق تره 

پنج اینکه دستگاه های سونوگرافی باید کالیبره بشن عدد صحیح رو نشون بدن مراکز سونوگرافی یک سره دارن بازدید میشن که کنترل کیفی شون سر وقت انجام شده باشه حتما ، اون وقت فکر میکنی یه پزشک زنان که مجوز سونوگرافی کردن نداره می‌ره پول بده به شرکت های تجهیزات پزشکی بیان کالیبره کنن و کنترل کیفی انجام بده ؟ شک نکن اشتباهه حالا یا خطای پزشکی توی اندازه گیری مطرحه یا خطای محاسباتی دستگاه 

شش اینکه یک درصد حتی سرویکست واقعا کوتاه شده بود منو ریپلای کت تجربه خودم رو بهت بگم من با سرویکس ۲۱ بدون سرکلاژ و پساری تا آخر بارداری رسوندم 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

قطعن اشتباه کرد دکترِ زنان متخصصِ سنوگرافی نیست نگران نباش عزیزم

تو مطب خودش سونو داره همه رو همزمان با ویزیت سونو هم میکنه

جایی که برای انومالی رفتم یه مرد ۷۰ ساله خیلی باتجربه بود، بیشتر از ۵ دقیقه فقط داشت از زوایای مختلف طول سرویکس رو بررسی میکرد هم شکمی هم واژینال، درنهایت هم گفت میانگین ۳۷ تا ۳۹

بعد این خانم توی ۳۰ ثانیه فقط از یک زاویه واژینال سریع گفت شده ۲۶

توی ۳ روز انقد تغییر مگه میشه اخه؟!😔 خیلی ترسوندم، حس میکنم برای پول سرکلاژ دروغ گفت

یک هفته استراحت کنم بعد برم پیش یه دکتر دیگه نه؟؟😔

دکتر زنان برای سونوگرافی کردن درس نخونده اصلا از نظر قانونی اجازه اینو ندارن که سونوگرافی کنن به هیچ ...

وای واقعاا؟ خیلی امیدوار شدم عزیزم😭

الان ۱۸ هفته و ۳روزم

اره ممنون میشم تجربتو بگی

این دکترم تو مطب خودش سونو داره همه رو همزمان با ویزیت سونو هم میکنه

جایی که برای انومالی رفتم یه مرد ۷۰ ساله خیلی باتجربه بود، بیشتر از ۵ دقیقه فقط داشت از زوایای مختلف طول سرویکس رو بررسی میکرد هم شکمی هم واژینال، درنهایت هم گفت میانگین ۳۷ تا ۳۹

بعد این خانم توی ۳۰ ثانیه فقط از یک زاویه واژینال سریع گفت شده ۲۶

توی ۳ روز انقد تغییر مگه میشه اخه؟!😔 خیلی ترسوندم، حس میکنم برای پول سرکلاژ دروغ گفت

یک هفته استراحت کنم بعد برم پیش یه دکتر دیگه نه؟؟😔

وای واقعاا؟ خیلی امیدوار شدم عزیزم😭الان ۱۸ هفته و ۳روزماره ممنون میشم تجربتو بگیاین دکترم تو مطب خو ...

یک هفته هم صبر نکن در اولین فرصت همین امروز فردا از یه متخصص زنان کاربلد نوبت بگیر و دکترت رو عوض کن اولا استرسی که توی یک هفته استراحت میخوای به خودت بدی خودش عامل پایین اومدن سرویکس میشه 

دوما اگر واقعا کوتاه شده باشه نباید بذاری به ۲۰ هفته برسی اینطوری ریسک سرکلاژ می‌ره بالا همین هجده هفته بهترین موقع ست برای سرکلاژ پس صبر نکن دکترت رو عوض کن تکرار سونو گرافی هم داشته باش

اگر واقعا سرویکست کوتاه شده بود که کاملا بعید می‌دونم تگم کن برات مفصل می‌نویسم 

من شرایط تو رو در حد کوتاهی سرویکس واقعا نمی‌بینم استرس بیخودی داری می‌کشی تا سونوی مجدد و ویزیت دکتر بعدی استراحت کن ولی استرس رو صفر کن واقعا 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

یک هفته هم صبر نکن در اولین فرصت همین امروز فردا از یه متخصص زنان کاربلد نوبت بگیر و دکترت رو عوض کن ...

مرسی عزیزم خیلی راهنمایی خوبی بود🥺 حتما فردا زنگ میزنم خداکنه این هفته نوبت بهم بدن

تو مطب خودش سونو داره همه رو همزمان با ویزیت سونو هم میکنهجایی که برای انومالی رفتم یه مرد ۷۰ ساله خ ...

منم دکترم تو مطب دستگاه داره اما هیچ وقت ندیدم ازش استفاده بکنه 

همون متخصص که ۵دقیقه از یه زاویه داشت چک میکرده متخصص و در مواقعی فوق تخصص هستن و حرفشون دقیقه 

چند روز استراحت داشته باش برو یه جا برات سنو بنویسه انجام بده انشاالله که چیزی نیست 

من سنو آنومالیم مشکل داشت دکترم مجدد برام سنو نوشت بهش گفتم خانم دکتر خودتون دستگاه دارید برام چک کن گفا نه عزیزم من متخصص نیستم برو پیشِ متخصص و برام گزارششو بیار حاظر نشد ازم سنو بگیره. 

منم دکترم تو مطب دستگاه داره اما هیچ وقت ندیدم ازش استفاده بکنه همون متخصص که ۵دقیقه از یه زاویه داش ...

درست میگی عزیزم خیلی کارش عجیب و غیرمنطقیه😢 خدا لعنتش کنه کلی استرس بهم داده

خداکنه دکترا نوبت بدن دوباره برم چک کنم دعا کنید هیچی نباشه🥺

درست میگی عزیزم خیلی کارش عجیب و غیرمنطقیه😢 خدا لعنتش کنه کلی استرس بهم دادهخداکنه دکترا نوبت بدن د ...

سلام عزیزم خوبی تو تاپیکت دیدم طول سرویکس برات اشتباه زدن بعدش چی شد میشه بگی منم نگرانم