2777
2789
عنوان

دیگه نمیزارم کسی بهم خوبی کنه

93 بازدید | 11 پست

خیلی دلم گرفته خیلی زیاد. بچه ها یه نفر ایی به من خوبی زیاد کردن منم در حد توانم بهشون احترام میزاشتم کاری برمیو مد ازم انجام می‌دادم. حالا سر یه اشتباه من یا سوء تفاهم همه ی اون خوبی رو زدن تو سرم. که تو این کارو کردی یعنی از ما محبت ندیدی و ما اشتباه کردیم از اولم رفتار خودمون اشتباه بوده. یعنی نباید انقد بهت بها می‌دادیم. 

حالا میخوام خوبیاشونو جبران کنم من میگم یه تیکه طلا بخرم براشون ببرم بگم به پاس زحماتی که کشیدین.. کاش بشه دیگه هیچ کس بهم خوبی نکنه چه بد دردیه بی کسی. 

طلا بخری برا عذرخواهی یه جعبه شکلات هم خوبه حالا کی هستن

نه بابا عذر خواهی و توجیه و توضیح که هزار بار به صد زبون گفتم ولی سر سنگینن منم ناراحتم منت گذاشته شد سرم. مادرشوهرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا هرکی بهت خوبی کرد باید فورا براش جبران کنی تا زبونش کوتاه شه

خیلی حالم بده. باردارم برای زایمانم نمیدونم چیکار کنم کی بیاد که منت نزاره سرم. دوست ندارم کسی بیاد پیشم از الان دارم گریه میکنم. 

خیلی حالم بده. باردارم برای زایمانم نمیدونم چیکار کنم کی بیاد که منت نزاره سرم. دوست ندارم کسی بیاد ...

دعاکن هدایت استخدام دولتی نشه کارگیرش نیادخیلی دلم شکسته بهم خیانت کرده منونمیخاد۴سال عمرم رفت

نه بابا عذر خواهی و توجیه و توضیح که هزار بار به صد زبون گفتم ولی سر سنگینن منم ناراحتم منت گذاشته ش ...

اوه اوه مادر شوهر هرچی براش توضیح بدی همون کج فهمی خودش ادامه میده 

اگه اینکتر بکنی رو سرت سوار میشه همیشه میزنه تو سرت وبهت عداب وجدان میده که شاید تو کار اشتباهی کردی وهمیشه مجبوری معدرت خواهی کنی 

ولش کن هرچی میخواهد درموردت فکر کنه شما کاری که فکر میکنی درست انجام بده

مامانت کجاست ابجی یا زن داداش .دوست صمیمی .دختر خاله به اینا بگو بیان

مامانم فوت کرده. خواهر ندارم. فامیل هم که هیچ اصلا نمیشه روشون حساب کرد. 

زنداداش دارم که میدونم اونام به رو میارن هرکاری کنن. 

اوه اوه مادر شوهر هرچی براش توضیح بدی همون کج فهمی خودش ادامه میده اگه اینکتر بکنی رو سرت سوار میشه ...

اتفاقا مادرشوهرم زن خوبیه الانم عادیه ولی خانواده اش سرسنگین. این حرفاروهم خواهرشوهرم بهم زد که تا چند وقت پیش فکر میکردم مثل خواهر نداشتمه

اتفاقا مادرشوهرم زن خوبیه الانم عادیه ولی خانواده اش سرسنگین. این حرفاروهم خواهرشوهرم بهم زد که تا چ ...

پس شما هم بی خیال شو. یه چندبار به روت میارن ویا چندروز سرسنگین خواهند بود و کم کم یادشون میره