2777
2789
عنوان

تروخدا بگین چیکار کنم 😭😭😭

87 بازدید | 13 پست

بچها حالم خیلی بده چند روزه همش دلهره و استرس دارم هی بیشتر میشع تا یکم اروم میشم ی اتفاق بد دیگه می افته 

همشم چیزام دارن گم میشن 

خیلی حالم بده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدقه بده 

آیه الکرسی بخون 

چهارقل بخون 

ذکر یاالله 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

چون تو داری جذب میکنی با حس منفیت بیشتر بدشانسی برای خودت میاری هرچی بیشتر حست بد بشه بیشتر اتفاق بد برات میفته فقط کافیه اونارو فراموش کنی حست حتما باید خوب بشه نکه بگی اره حالم خوبه اما همچنان حست منفی باشه نه اگه واقعا حست رو مثبت کنی و خوب باشی اتفاقای خوب میفته

الان باید چیکار کنم دقیقا

به چیزای خوب فک کن به خاطرات خنده دارت حتی قبلنا فک کن تا حالت خوب بشه و اصن واسه ایت بد بیاریات غصه نخور و فک نکن اگه دیدی اومد تو ذهنت زود خودتو سرگرم یه چیز دیگه کن به خودت برس و شکرگذاری کن اگه تونستی حتما کتاب معجزه ی شکر گذاری رو بخون زندگیت دگرگون میشه حتی مستونی داخل همین سایت درباره ی کتاب تحقیق کنی که همه ازش معجزه دیدن