2777
2789
عنوان

علویجه اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 23 پست
کارمند بانکککک خوووبه اگ پسر خوبیه قبول کن شاهین شهرم تا اصف نیم ساعت راهه

بله اما هی خواهرم نیش میزنه که کارشو رومون نمیشه جایی بگیم علویجه است نمیدونم از حسادت میگه یا واقعی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله اما هی خواهرم نیش میزنه که کارشو رومون نمیشه جایی بگیم علویجه است نمیدونم از حسادت میگه یا واقعی

خب مگه کار مند بانک چشه اخهه

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

مممنونم اینکه کارش اصفهان نیس بد نیس؟

نه عزیزم اخه چه بدی داره؟ بعدم افرادی که ازدواج میکنن راحت میتونن انتقالی بگیرن نگران نباش، ببین من اگر جات بودم اخلاقش و موقعیت کاریش برام مهم تر بود 

مثلا من خودم دوس ندارم برم محیط های بسته زندگی کنم شمام که قرار نیس بری علویجه 

نه عزیزم اخه چه بدی داره؟ بعدم افرادی که ازدواج میکنن راحت میتونن انتقالی بگیرن نگران نباش، ببین من ...

اره منک از علویجه خوشم نیومد برا زندگی گفتم شاهین شهر بیاد قبول کرد ولی محل کارش اونجاست خودش راضیه. امیدوارم مرسی عزیزم