2777
2789
عنوان

برا هدفام انگیزه ندارم

66 بازدید | 14 پست

سلام 

یه اخلاقی ک من یادم میاد از راهنمایی تا ب الان دارم اینه ک از دایره امنم اصلن نمیام بیرون و برای همین با چالشها خودمو روبه رو نمیکنم و کارامو همیشه میندازم دیقه ۹۰..

طوری ک تا مجبور نباشم و تحت فشار خیلی زیاد قرار نگیریم و زور بالا سرم نباشه اون کارو انجام نمیدم..اگ کاری هم انجام میرم ول میکنم و اصلن تا اخرش ادامه نمیدم

این موضوع در همه جیز من از جمله عزت نفس و پیشرفت و موفقیت زندگیم تاثیر گزاشته و باعث شده ک من از زندگیم عقب بیوفتم و وقتام هدر بره و دستاوردهای کمی توی زندگیم کسب کنم..انگار ک هیچی رو من جواب نمیده 

نمیدونم چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا بذار اون تلنگر رو بهت بزنم 

کسایی هستن که تو هر شرایطی تلاش میکنن که وضعیتشون رو بهتر کنن پس موفقیت حق مسلم اوناست 

تویی که نشستی یه جا کاری ام نمیکنی پس نباید انتظار موفقیت داشته باشی بالاخره باید یه فرقی بین تو و اونا باشه یا نه ؟

خودت باید اول تو ذهنت از هدفت تصویر ذهنی بسازی مثلا ماشینی که میخوای بخری رو تصور کنی رنگشو مدلشو جایی که میری باهاش و ... بعد انرژی میگیری یهو به ذهنت میرسه پولشو چجوری جور کنی و بهش میرسی

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

خودت باید اول تو ذهنت از هدفت تصویر ذهنی بسازی مثلا ماشینی که میخوای بخری رو تصور کنی رنگشو مدلشو جا ...

راستش مم خیلی با تصویر سازی اکی نیستم..چون خیلیا هستن اصن از رو عند تصویر سازی نمیکنن اما ب اون هدفشون میرسن.من ترجیحم اینه نداشته باشم چون سخته برتم

حالا بذار اون تلنگر رو بهت بزنم کسایی هستن که تو هر شرایطی تلاش میکنن که وضعیتشون رو بهتر کنن پس موف ...

ببین من ذاتن نمیخام ک اینجور باشم..قلبم این رو نمیپسنده..اما نمیتونم با نفسم مقابله کنم..کاری هم انجام میدم موقته

نه کنکور نیست بیشتر چیزا تو زندگیمه.مثل ورزش..درسای دانشگام..تلاش برای ارتقای شعلیم ک در ارتباط با ا ...

فقط کسایی که تلاش میکنن حق رسیدن به چیزای خفن و دارن 

نه صرفا خواستن اون چیز 

اگه بدن خفن میخوای باید ورزش کنی با خواسته آرزو که بهش نمیرسی

راستش مم خیلی با تصویر سازی اکی نیستم..چون خیلیا هستن اصن از رو عند تصویر سازی نمیکنن اما ب اون هدفش ...

پس نشستی با جریان زندگی پیش بری این دیگه اسمش هدف نیست هرچه پیش اید خوش آیده ،هدف ینی یه چیز مشخصی رو بخوای بری بهش برسی طبیعتا هرچی رو بخوای ادل میاد تو ذهن ادم

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

پس نشستی با جریان زندگی پیش بری این دیگه اسمش هدف نیست هرچه پیش اید خوش آیده ،هدف ینی یه چیز مشخصی ر ...

اره میاد تو ذهن 

من تصویر سازی ایی رو گفتم ک بخاد از رو عمد باشه و خودم اینکارو کنم

ببین من ذاتن نمیخام ک اینجور باشم..قلبم این رو نمیپسنده..اما نمیتونم با نفسم مقابله کنم..کاری هم انج ...

خب خیلیا اینجوری ان ولی باید عواملی که مانع میشن رو حذف کنی  

اره میاد تو ذهن من تصویر سازی ایی رو گفتم ک بخاد از رو عمد باشه و خودم اینکارو کنم

عمدی رو متوجه نمیشم ولی من خودم یه چیزی رو بخوام یه ویژگی هایی براش تو سرم میاد ناخوداگاه مثلا همیشه تو سرم بود همسر اینده ام خونواده ی پرجمعیت داره و واقعا همین شد 

عمدی رو متوجه نمیشم ولی من خودم یه چیزی رو بخوام یه ویژگی هایی براش تو سرم میاد ناخوداگاه مثلا همیشه ...

ینی اینک مثلن یه تایمی بزارم ک خودم اگاهانه تصویرسازی کنم