سلام خانوما الان از تاپیک زنی که خرج نداره... اومدم.. من همسرم اول ماه حقوقش و به من میده.. بعد ازم پول میگیره هروقت خرجی شد منم سو استفاده نمیکنم از این موضوع و اکثر اوقات ساده میگردم.. مثلا میگه بریم رستوران میگم نه ماهی یک بار بریم.. یا میگه فلان لباس و بخر میگم لازم ندارم.. واقعا از خرجام نمیزنم اما خودم ذاتا ساده ام.. ماهی یک بار میرم ارایشگاه اصلاح و اپلاسیون و ریشه گیری مو.. اهل ناخون کاشتن و مژه و این حرفا هم نیستم شوهرم به هیچ وجه خسیس نیس.. جوری هم نیس که بگم اگر خرج تراشی کنم ولخرجی نمیکنه یا خرج کسی دیگه نکنه.. چون مدیریت مالی کلا با منه.. حالا آیا این کار من اشتباهه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من که با اصل این جمله مشکل دارم. یعنی تو زتدگی من که همه چیزمون مشترک هست .درامد و...وباهم تصمیم میگیریم چجوری خرج کنیم کاربرد نداره حالا شاید به درد یه نفر دیگه بخوره.کلا اینقدر زندگی هامونو مقایسه نکنیم بهتره
شروع رژیم ۱۹دی .....وزن شروع رژیم ۷۲ وزن هدف ۶۲ .....وزن کنونی ۶۷...میخوام تا