2777
2789

باید ۲۰ روز دیگه اسباب کشی کنم

باردارم 

بعداز چند سال خونه دار شدیم فقط همین کمتر از یه ماه رو وقت داریم نمی تونم تو این شرایط برم خونه ی نیمه آماده ولی انقدر گره افتاده تموم نمیشه کاراش

هر روز استرس دارم 😢 

چون خونه یه شهر دیگه هم هست فقط تلفنی می تونیم پیگیری کنیم و حسابی سخت شده

می‌شه لطفا دعام کنید این کار زود و به خوبی و خوشی انجام بشه ؟دوماهه اصلا پیش نرفته☹️

هرروز صبح تو خونت سوره بقره رو پخش کن 

اطراف خونت نمک طبیعی بپاش نمک دریا

اسپند دود کن موقع اذان مغرب

زیاد سوره ناس بخون

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرروز صبح تو خونت سوره بقره رو پخش کن اطراف خونت نمک طبیعی بپاش نمک دریااسپند دود کن موقع اذان مغربز ...

خواهش میکنم هرکی میتونه کمک کنه ختم بشه ختم14هزار یاجوادالائمه ادرکنی هرتعداد میتونید بگید تعداد بگید تا فردا صبح وقته، حاجت روا باشید الهی