به قران دوروزه خونمون همیشه حواسم هسث بهچها از گل نازک تر نگم بخدا کاریش نگرفتم همین الان دست زد به یه چیزی که مامانم نمیخواست خراب بشه بخدا با خنده و مهربونی با صدای اروم گفتم چیزه آنچنان زد زیر گریه بعد باباش هی میگه بچه نفسش رفت دلم میخاد بمیرممممممم اومدم تو اتاقم الانه منم گریه کنم 😓
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من قبل اینکه صاحبخونه چیزی بگه خودم اجازه نمیدم بچم دست بزنه ب چیزی ب همین خاطر هم خیلی کم میرم جایی....والبته کسی هم دعوت کنم ک بچه داره ب اینچیزاش فک میکنم و چیزی نمیگم
برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
محلش نذار خودش خسته میشه بدم میاد از بچه لوس والا خوب تحمل کردی
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
اگه زیر ۷سال باشه نباید میگفتین. فقط بی سرو صدا اون وسیله رو برمیداشتین. بچه هایی که اضطراب دارن نباید بکن نکن بگید بهشون اونا دنیای اطرافشون رو دارن تجربه میکنن.چون دختر منم بدلیل مشکلاتی که براش بوجود اومد اینجوری شده
خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم