2777
2789
عنوان

مامان های شما هم متوجه حرف نمیشن

104 بازدید | 8 پست

مامان من اصلا انگار حرفای مارو نمیشنوه،  کلی توضیح میدی باز میگه لیلی زن بود یا مرد؟؟!  

حتی تو ذهنت میزنه بدجووور در حالی که حرفش ناشی از متوجه نشدن خودشه

من مراحل دادگاه رو طی میکنم واسه طلاق،  باخوشحالی میگم از طریق فلان پرونده میتونم به طلاق برسم چون عسر و حرج ثابت میشه. میگه خب فایده ش چیه وقتی قانون کاری بهش نداشته واسه نفقه ندادن؟؟؟  گفتم خب همین دلیل عسر و حرج هست و حق طلاق برای من ایجاد میکنه،  وکیلم خیلی تلاش کرده تا به این مرحله رسیده.  

باز میگه:  اصلا نباید دادخواست نفقه میدادی اینا هنش الکیه خودتو مسخره کردی!!!!!!!  

اصلا انگار متوجه نمیشه چی میگی....  حالا ده بار هم براش توضیحات کامل دادم از روز اول تا الان مرحله به مرحله،  مسخرم میکنه :/ 

حالا این یه مثالش بود،  کلا دیر متوجه حرف میشه،  یا اصلا متوجه نمیشه ولی مسخره هم میکنه مارو و ایراد از کارمون میگیره.  

بدتر از همه اینکه اکه براش تعریف نکنی عصبانی میشه که شما هیچی واسه من نمیگید.... وقتی هم میگیم که توی ذهن میزنه بدجور.  

خدایا صبرررر

مامان من کلا حرفای منو نمیشنوه انگار

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخلاق مامان من نوره علی نور هست زایمان کردم اومد رسید الان همش میکوبه تو سرم یا گلایه داره فلانی برای مادرش تند تند استکری میذاره بختورن دیگه فقط بذار نیش و کنایه بزنه یه چیز هم بگی صداشو میبره بالا ناله میکنه یه دورم خودشو میزنه بعدشم مثل بچه قهر میکنه باید منتشو بکشی

دیگ حتما سنشون زیاد داره میشهولی مامان من ک تازه 40 سالشه، اونم متوجه حرفای من نمیشه، درک نمی‌کنیم ه ...

مامان من نزدیکای ۶٠ هست ولی باسواده معلم بوده،  سن بالاترهارو دیدم با یک اشاره متوجه حرف میشن