2777
2789
عنوان

اسم بچتون رو کی انتخاب کرده⁉️

134 بازدید | 17 پست

چه اسمایی مد نظرتون بود؟

من قرار بوده آناهیتا بشم، بدنیا اومدم سلامتیمو از حضرت زهرا خواستن و گذاشتن زهرا، ولی وقتی خوب شدم دبه کردن و شناسنامه رو اسم خودم گرفتن😂

اسم من رو مادرم ولی اسم داداشم رو بابام گذاشته

اسم منو قدیمی میدونن و تکه چون کسی نمیذاره🙂😂

اسم داداشم مثل مور و ملخ ریخته همینجوری

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودم، و خودم 

بین آناهیتا و آرشیدا، آرمیتا و آرتمیس 

و در نهایت آرتمیس رو انتخاب کردم

البته از ۳ سال قبل آرتمیس رو انتخاب کرده بودم و بقیش بهانس

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

خودم، و خودم بین آناهیتا و آرشیدا، آرمیتا و آرتمیس و در نهایت آرتمیس رو انتخاب کردمالبته از ۳ سال قب ...

وایییی من عاشق آرتمیس و آمیتیس ام

کاش اسم خودم آناهیتا بود و دوقلو دختر میاوردم و اینارو میذاشتم🥹😂

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

منو یاده این سم ننداز که مامان بزرگه گفته بوده اسممو بذارن کلثوم:)))

بابابزرگ  منم به مامانم پیشنهاد صدیقه داده😐😐😐

به مامانم میگم حلالت نمیکردم اگه اسممو صدیقه میذاشتی!😐🤣🤣🤣🤣

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

منو یاده این سم ننداز که مامان بزرگه گفته بوده اسممو بذارن کلثوم:)))

مامان بزرگم گفته بوده اگه پسر شد بذارید چراغعلی😭😂

اسم باباش

بابابزرگ منم به مامانم پیشنهاد صدیقه داده😐😐😐به مامانم میگم حلالت نمیکردم اگه اسممو صدیقه میذاشتی ...

واییی😭😂😂 خدا رحم کرده به جفتمون😂

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

بابابزرگ منم به مامانم پیشنهاد صدیقه داده😐😐😐به مامانم میگم حلالت نمیکردم اگه اسممو صدیقه میذاشتی ...

من مامانِ مامان بزرگم اسمش شهنازه، اسم دختراشو گذاشته عصمت و صغری و اکرم و ...😐😐😐

همشون اسم دوم دارن

خودم انتخاب کردم بس اسمای مختلف گفتم شوهرم گفت این تو و اینم اسماشون خودت بذار.

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

من مامانِ مامان بزرگم اسمش شهنازه، اسم دختراشو گذاشته عصمت و صغری و اکرم و ...😐😐😐همشون اسم دوم دا ...

ای واااای 

بگو تو خودت شهناز دخترت صغری ؟! 😐🤣 عقلت کجا رفته زن!! 😖🤨