saramal20001378 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 1842 عنوان 🌹 ذکر صلوات به نیت حاجت روایی 🌹 35 بازدید | 6 پست 🌹اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹 1403/11/29 | 16:50 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 112964 اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهماللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهماللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهماللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهماللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚 زندگی ساختنی است،ن ماندنی...بمان برای ساختن،نساز برای ماندن...خودم رگ ب رگ شدم🥴ولی شما فعلا ی پند بگیرید تابعد🤧
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 112964 اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهماللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهماللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهماللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهماللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚 زندگی ساختنی است،ن ماندنی...بمان برای ساختن،نساز برای ماندن...خودم رگ ب رگ شدم🥴ولی شما فعلا ی پند بگیرید تابعد🤧
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13227 اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهماللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهماللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل ... التماس دعا 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
لادنممممم عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 553 100تامیفرستمب امید حاجت روایی همگی شما عزیزان🌹🌹🌹هر کی خواست دعا کنه وامم جور بشه
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 112964 التماس دعا 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲 محتاجم ب دعات💚 زندگی ساختنی است،ن ماندنی...بمان برای ساختن،نساز برای ماندن...خودم رگ ب رگ شدم🥴ولی شما فعلا ی پند بگیرید تابعد🤧