2777
2789
عنوان

سلام میشه بیایین

38 بازدید | 2 پست

خیلیی به کمکتون احتیاج دارم،من یه مدت کوتاهی با پسری دوست شدم تو اینستا،خیلییی دوستم داشت،همیشه تو پیام هاش و زنگ که میزد همش بهم میگفت همسرم عاشقتم دوستت دارم و...،بعد بهم گفت بهم بگو شوهرعزیزم خوبی،منم بهش گفتم زمانی بهت میگم همسرم یا شوهرم که اسمم داخل شناسنامت باشه

بشرطی که بیای منو بگیری،دیدم فقط میخندید چیزی نمیگفت منم بخاطر اینکه همش میگفت همسرم زدم از همه جا بلاکش کردم،رفتم تو قسمت بلاک شده های پیامک ها دیدم ۱۵بااار بهم زنگ زده،منم دیگه محل نذاشتم بهش،بنظرشما هنوز دوستم داره یا فقط برای سرگرمیش منو میخواد،میشه کمکم کنید؟؟؟

اها فهمیدم 

اگه میخوای بفهمی دوستت داره  خب باید بیاد بگیرتت 

اما زنگ زدنش واسه چیه؟ میخواد بیاد ؟ یا میخواد فقط رلش باشی؟ 

تو اگه جواب این سوالو بگیری میفهمی که چی به چیه 

بعدشم پسرا احساسشون تو باد هوا عوض میشه ممکنه بره اعتماد نکن 

درضمن میتونی با اکانت دیگه امتحانش کنی یا بپرسی عاشق کیه  ولی نفهمه که تویی 

فهمیدی؟

قلبی که مرده دل عاشق نمیخواد 😕😔🥀

اها فهمیدم اگه میخوای بفهمی دوستت داره خب باید بیاد بگیرتت اما زنگ زدنش واسه چیه؟ میخواد بیاد ؟ یا ...

مرسی عشقم حتما خیلیی حرف های عاشقانه میزد بهم،بهم گفته بود انقدر گریه کردم که چرا بلاکش کردم،فکر کرده من خرم حرف هاشو باور میکنم،برای ولنتاین متن عاشقانه ای فرستاد طولانی حرف های عاشقانه گفته بود،از خودمم تعریف کرده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB