2777
2789
عنوان

ب منه از همسر رانده شده کمک‌کنین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 38 پست

من انقدر حالم بد بود مستاصل شده بپدم رفتم سراغ مشاوره اما مشاورم اونیدرا که فکر میکردم خوب نبود خلاصه بخوام بگم این مدت متون روانشناسی و ....دنبال میکردم

فقط اینو بدون که میگن اگه تو جمع اگه باهات کسی خوب نیست بخاطر اینکه تو خلوت خودت وقتی تنها بودی خودت با خودت خوب رفتار نکردی

الان وقتی میگی همسرت باهات خوب نیست بجای اینکه تمرکزتو بذاری و به اون محبت کنی وقت بذار برای خودت 

خودتو اول دوست داشته باش شاید جمله ام کلیشه ای باشه اما تا وقتی خودت خودتو نخوای هیچ کس تو رو نمیبینه بهت اهمیت نمیده

خیلی ناراحت شدم تاپیکاتو خوندم😭

خدا کمکت کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این همه شهرت ناز میکنه برات 

تو هم یه ماه ناز کن 

اصلا برات مهم نباشه بود و نبودش 

غذا درست کن خودتو پسرت بخورید منتظر اون نباشید 

شبا زودتر برو تو تخت بخواب 

بعدم خودتو با پسرت سرگرم کن وقتی هست فکر کن اون نیست 

بعدم همزمان زیر زیرکی یه کارایی انجام بده ترغیبش کنی 

میفهمی چی میگم ؟؟ 

من انقدر حالم بد بود مستاصل شده بپدم رفتم سراغ مشاوره اما مشاورم اونیدرا که فکر میکردم خوب نبود خلاص ...

من شده بارها موزیک.گذاشتم‌تو‌خونه ک‌حالم‌خوب باشه

اما یهو‌میزنم زیر گریه

هرکیو‌میبینم با هم عاشقانه ان من بغض میکنم در حد انفجار

الان خونوادم زنگ‌بزنن جواب نمیدم

من خیلی داغونم

من دختری بودم مغرور ک ب هیچ پسری محل نمیدادم

ی دوس پسرم نداشتم

پاکه پاک

نصیب کفتار شدم

غرورم شکست

خورد شدم

نابود شدم

این همه شهرت ناز میکنه برات تو هم یه ماه ناز کن اصلا برات مهم نباشه بود و نبودش غذا درست کن خودتو پس ...

نک تک اینایی ک‌کفتین کار هر روزمه

بخدا تمام و‌کمال انجام میدم

مدتها گذشته

نمیاد سمتم

نک تک اینایی ک‌کفتین کار هر روزمهبخدا تمام و‌کمال انجام میدممدتها گذشتهنمیاد سمتم

خیلی سخته خیلی درکت میکنم 

خودت تنهایی مشاور برو 

ببین راه حلی جلو پات میزاره یا نه 

حتما ۴۰ تا سوره مزمل بخون

هدیه به امیرالمومنین و حضرت زهرا

و بعد دعا کن ... خوب میشه زندگیتون

هر بار هم آب دستش میدی 

و کلا آب خوراکی تون ، همیشه توش یکم گلاب بریز

و مهم تر از همه ۷ تا سوره حمد بخون

که اگه طلسمی چیزی هس باطل میشه

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊