2777
2789

معمولا به پیر زن ها کمک میکنم میگن

فونت گوشی مامان بزرگم رو بزرگ کردم براش

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره. هزاربار. بخاطر  کار خیر کمک مالی. ولی مگه شد؟مگه خاک طلا شد

لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین.  🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگ‌شد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭خدایا دراین اخرالزمان خودت مراقب ایمان مون باش و لحظه ای مارو ب حال خودمون وانگذار که ب هلاکت میرسیم🌱🤲🏻خدایا مراقب فرزندانمون باش 🌱خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار💚🌱آمین یارب العالمین🤲🏻

مامانممممم همیشه میگ وقتی داروهاش میخرم 

وقتی یچیزی یهویی بیخبر خریدم ولی قبلش اون هوس کرده بوده

وقتی کادو براش میخرم

وقتی کمرش روغن میزنم

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

نه ولی مامانم گفته خیر دنیاو اخرت ببینی 

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا