2777
2789
عنوان

مردم ما اینطورن که

106 بازدید | 15 پست

۲ماه قبل عید به عید فکر میکنن و خرید 

و خونه تکونی 

واقعا چرا با زمان حال پیش نمیرید اخه خرید عید درصورتی که هنوز بهمن ماه و تو زمستونیم ؟!

بعد ۳ماه مونده به اربعین بهش فکر میکنن 

کلا جلو تر از تاریخیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا ایرانه و نزدیک عید گرون ترش میکنن  

یا بهمن می‌خرن یا بعد عید ک بازار خوابیده 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

هرکی هرموقع پول داره میخره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

چون گرونیه موقع عید قیمتا چندبرابر میشت

از دو ماه قبل گرون میکنن

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

[QUOTE=372450314]اابته اینکه برا عید نمیخرم هم بی تاثیر نیست😂[/QUOTEمن ب شخصه میزارم موقع خودش خرید میکنم

اگه الان بخرم چندروز مونده ب عیدم میخرم ینی خرید و خونه تکونی الانم برا عید نیست 

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

شاید بخاطر ماه رمضون می‌خوان زودتر کارارو انجام بدن ماه محرم هم بعضیا نذری دارن باید بفکر تدارکاتش باشن بنظرم  اونایی که این کارو انجام میدن کارشون درست تره چون بعدا مضطرب نمیشن و کارهاشون دقیقه ی نودی نمیشه 

نبابا تعجب کردم یکی پرسیده بود برا عیدتون چقدر خرید کردید منم گفتم مگه الان باید خرید کنیم اخه؟!

اره دیگ بخاطر قیمتهاست انگار ایران نیستیا😁

ولی باز همونه دیگ میدونن ۲ماهم بمونه ب عید گرون میکنن