2777
2789

حدودا دوسال قهر بودیم چون نشسته بود پشت سرمون حرف زده بود همسرم فهمید زنگ زد شست گذاشتش کنار بعد اون ب تازگی با وساطت بقیه درد ی سلام علیک معمولی آشتی کردیم خلاصه چند وقت پیش زنک زده بود همسرم توجه کنین ب من نه ماهم تولد دعوت بودیم از دوهفته قبل مادرشوهرمم خبر داشت ما گفتیم ببخشید و نمی‌تونیم بیایم گویا خیلی ناراحت شده بود چون ب مادر شوهرم گفته بود دروغ گفتن. ک نیان و مادرشوهرمنم دهن باز نرده بود بگه دعوتن واقعا 😑😑😑خلاصه منم ب همسرم گفتم خودت زنک بزن دعوت کن منم زنگ نمیزنم چون ب من رنگ نزده بود خلاصه زنگ زده بود گفته بود ببخشید ما نمیایم تولد دعوتیم😐😐😐😐😐😐😐مادرشوهر م ب همسرم گفته حق داره چون شما نیومدبن آخه آدم انقد عقده ای😐🤣

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب میگم مثلا میگفتی فلان روز دعوتیم فرداش مزاحمتون میشیم

کلا با خواسته خودش زنگ نزده بود دعوت نه شوهرم میگف ی تعارف خشک و خالی کرده

وااا مادرشوهرت چه عقب افتاده ایه خبر داره شما واقعا تولد دعوت بودید اما اون الکی داره میگهخب بهش چرا ...

دقیقا خبر داشت چون کارت تولد تو ماشین شوهرم دیده بود نگفته بود اختلاف پیش نیاد 😐

حالا چرا میخواهی دوباره باهاشون رفت و آمد داشته باشی؟!؟!؟!؟

فقط میخواستم پشت سرم حرف نزنه بگه همه رو دعوت کرد ما رو نه