2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم زنگ زده ب شوهرم

336 بازدید | 25 پست

بخدا تازه راحت شده بودم از دست خواهرشوهرم ازش متنفرم

انقد تو نامزدیمون کرم ریخته انقد شوهرمو خراب کرده رو سر من ازش بدم میاد

حالا ی مدتی بود ک از دستش راحت بودم سر یه قضیه ای باهامون سرسنگین بود تا اینکه دیروز بخاطر وام کوفتی باباش شوهرم رفت خونشون اونو درست کرد 

حالا امروز گوشیشو ک دیدم ..دیدم خواهرشوهرم زنگ زده بهش دوازده دقیقه حرف زدن 

اونم وقتی شوهرم سرکار بود

دارم دیوونع میشم دلم میخاد خودمو بکشم از دست خانوادش 

ینی چیا گفته بهش

بخدا قسم من رو اون یکی خواهراش انقد حساس نیستم این خیلی اذیتم کرده توروخدا بگید چیکار کنم ب شوهرم چی بگم ک بفهمم چی گفته 

وا چرا انقد شکاکی

شاید راجب تو حرف نزده باشن 

بیخیال خودتو عذاب میدی

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو دیشب خوابشو دیدی😁😁

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

وا چرا انقد شکاکیشاید راجب تو حرف نزده باشن بیخیال خودتو عذاب میدی

عاخه یادمه اونموقع ها ک زنگ میزد همش راجب من فوضولی میکرد و حرف میزد اخرم شوهرم میومد بهونه گیری میکرد و دعوا

حق بده بترسم

شوهرت بهت نمیگه تازه بهت میگه حساسی شکاکی چرا رفتی سر گوشیش 

بهترین راه اینه بزنی بیخیالی من که همین کارو کردم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

چرا گوشی شوهرتو چک میکنی یعنی خواهر حق نداره۱۲دقیقه با برادر حرف بزنه اگر شوهرت میخواست خودش برات تع ...

من نگفتتم حق نداره دقت کن ب متن تاپیکم 

گفتم اون یکی خاهراش زنگم میزنن برام مهم نیس چون بدی ندیدم

ولی این خیلی اذیتم کرده قبلنا هروقت زنگ میزدع ب شوهرم فوضولی و راجب من حرف میزده و شوهرم سر بهونه های الکی با من دعوا میکرد 

من اینارو از خودم نمیگم که عاخه

عاخه یادمه اونموقع ها ک زنگ میزد همش راجب من فوضولی میکرد و حرف میزد اخرم شوهرم میومد بهونه گیری میک ...

حالا هر وقت شوهرت شروع کرد بهونه گیری پی قضیه رو بگیر

به صرف اینکه خواهره ده دقیقه با برادره حرف زده که نمیتونی اینجوری بری بازجویی کنی

اتفاق وحشتناکی نیفتاده، خواهر برادرن غیر شما هزار تا موضوع دیگه هم هست که بینشون صحبتی رد و بدل بشه

این کارای شما همسرت رو حساس میکنه بهت

آرامشتو حفظ کن متاسفانه خواهرشه حتی اگه قطع ارتباطم باشین باز یه رابطه ای بینشون شکل میگیره،تا جایی که میتونی رو شوهرت کار کن خودتو ادم بده نکن ولی اگع نشد هم خودتو حرص نده چون خواهرشه و حتی اگع خودشم ازش خوشش نیاد باز پستشون به یه جایی به هم میخوره

برات مهم نباشه

تو رابطه خواهر برادریم اصلا دخالت نکن

تمرکزتو بزار رو خودت

ب لایف استایل زندگیت برس

ورزشت

مهارتت

درست

کارت 

خودتو مشغول چیزای هدفمند کن اینجور اگه ادم حسودیم باشه باسنگش میسوزه

شوهرت بهت نمیگه تازه بهت میگه حساسی شکاکی چرا رفتی سر گوشیش بهترین راه اینه بزنی بیخیالی من که همین ...

😭😭این خواهرش خیلی اذیتم کرده خیلی 

شوهرمم هیچی حالیش نیست

الان دارم دیوونه میشم کاش میتونستم بیخیال باشم😭😭

من نگفتتم حق نداره دقت کن ب متن تاپیکم گفتم اون یکی خاهراش زنگم میزنن برام مهم نیس چون بدی ندیدمولی ...

دوست عزیزم هر زمان همسرتون بهانه گیری و بحث غیر منطقی داشتند بعد می تونید بگید درکم کنید و حق خواهید داشت مشکوک باشید...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!