2777
2789
عنوان

کدوم خاستگار و انتخاب کنم

186 بازدید | 30 پست

مورد اول همکارمه حقوقش نهایتا ۲۰ تومنه شغل دومم نداره ، البته میگه به فکرش هستم و واقعا داره تلاش میکنه ، از لحاظ ظاهری دقیقا همون چیزیه که من میخوام و خیلی خیلی نازمو میکشه خیلی دوسم داره وقتی نگام میکنه چشاش پر میشه بعضی وقتا ،خانوادش خیلی معمولی هستن و از لحاظ مالی و فرهنگی ما از اونا سر تریم 

دلیل اینکه دوسش دارم اینه که خیلی زیاد دوسم داره و مهربون و خوش اخلاقه ظاهرشم که به دلم میشینه

مورد دوم فامیل دورمونه حقوقش ماهی ۸۰ تومنه زیادترم قراره بشه ، خیلی پسر کاریه ولی خب اصلا احساسی نیست خیلی کم ابراز میکنه یکمم مغروره ، خانوادش هم از لحاظ مالی هم فرهنگی بالاتر از ما هستن و کلا خانم هاشونو خیلی بهشون میرسن این خانواده

دلیل اینکه بهش فکر میکنم اینه که میدونم آیندم باهاش تضمینه و هیچوقت مشکل مالی نخواهم داشت 

سه نفر از این کاربری استفاده میکنن [اتحاد جماهیر تعلیق شدگان] نی نی یار عزیزم با تعلیق این کاربری سه نفرو از نون خوردن میندازی 💔 

دومی

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن یه سکه رو بنداز هوا ببین شیر میاد یا خط اگه موقع افتادن دلت خواست هرکدوم بیفته اونو انتخاب کن

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
میگن یه سکه رو بنداز هوا ببین شیر میاد یا خط اگه موقع افتادن دلت خواست هرکدوم بیفته اونو انتخاب کن

چقدر جالب خب خودم دلم اولی و میخواد چون خیلی دوسم داره :(((

سه نفر از این کاربری استفاده میکنن [اتحاد جماهیر تعلیق شدگان] نی نی یار عزیزم با تعلیق این کاربری سه نفرو از نون خوردن میندازی 💔 

به نظر من اولی

چون پول و ثروت و به مرور و تلاش میشه بدست آورد 

ولی مهر و محبت واقعی رو نمیشه درست کرد

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
شما سنتون کمه یا بلوغتون کافی نیست طبق نوشتتوک

۲۵ سالمه

میشه راهنماییم کنی