2777
2789

دوستان من خیلی ب نامزدم (عقدیم(وابسته م 

البته ماخیلی دوراز همیم 

کم میبینیم همو 

بیشتر تماس و چت اون اصن اینطور نیس

تا زنگ نزنم اونم نمیزنم یا پیام نمیده 

.بنظرتون خیلی بده ک من همش پاپیش،بزارم...

خسته شدم😞😞

چیکار کنم اونم وابسته شه بهم ...

کم محلی میکنم ولی جواب نمیده اونم بیشتر،سرد شد

حواسم پرته حواسیه كه  حواسش بهم  نیست میشه برای رفع مشكلم ی صلوات مهمونم كنی😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم سعی کن سرتو گرم کنی ایشون باید بیشتر پیام بدن یا تماس بگیرن.حالا هر وقت دلشون تنگ بشه تماس میگیرن دیگه.

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:

من فکر میکنم اینجور موضوعات نیاز به بررسی خیلی بیشتری دارن و باید حتما پیش یه مشاور کاربلد برید. ممکنه شما از نوع شخصیت وابسته باشی و اشکال از شما باشه، ممکنم هست اشکال از تیپ شخصیتی شوهرت باشه که حالت سرد و بی تفاوت داره. معلوم نیست کدوم یکی از این دو حالته. باید یه نفر باهات مصاحبه کنه تا بفهمه ریشه مشکل از کجاست

باش یه جوری چت کن که جذبت بشه 

بات راحت باشه 

زیاد به دل نگیر اذیت نکن وقتی بات حرف میزنه آرومش کن شیطنت کن باش راحت راحت باش

مَن جَاءَ بِالْحَسَنَةِ فَلَهُ عَشْرُ أَمْثَالِهَا ۖ وَمَن جَاءَ بِالسَّيِّئَةِ فَلَا يُجْزَىٰ إِلَّا مِثْلَهَا وَهُمْ لَا يُظْلَمُونَ.

منم اینجوری بودم‌... وقتت رو با کارهای دیگه پر کن که کمتر یادش باشی، عزیزم اونم بهت وابستس و دوستت داره ولی من احتمال میدم که به اندازه تو وقتش آزاد نیس که همش پیام بده و اینا یا مثلا مشغله ی فکری و کاریش بیشتره . ازدواج کنی بری سر خونه زندگیت درست میشه. از فازش بیا بیرون چون اون رو نمیتونی مجبور کنی ، فقط خودت رو تلخ تر و غمگین تر میکنی.

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر...   

خوب نامزدته باید وابسته باشی دیگه اونم الان که شروع زندگیه

بابا لنگ دراز عزیز: تو هرگز جوابم رو ندادی  در حالیكه خیلی مهمه. تو كچلی؟ دقیقا طرح ریخته بودم كه تو چه شكلی هستی _به صورت دلخواهم _ تا اینكه رسیدم به سرت ، و دیگه گیر كردم. نتونستم تصمیم بگیرم كه موهات سفیده یا سیاه یا یه كمی خاكستری و یا هیچكدوم .

اکثر مردا همینن دیگه ولی نذار احساس خفگی کنه توی رابطه اینقد ک همش باشی یجاهایی باید یکم فاصله گرفت ولی اصلا بی احساس نشو باهاش ... اگر نزدیک بودید قطعا این شرایط نبود چون اون دلتنگی با چت از بین نمیره ولی کافیه ببینیش

مردا از زنی خوششون میاد که از هر لحاظ باش راحت باشن و راحت حرف بزنن بدون خجالت 

مَن جَاءَ بِالْحَسَنَةِ فَلَهُ عَشْرُ أَمْثَالِهَا ۖ وَمَن جَاءَ بِالسَّيِّئَةِ فَلَا يُجْزَىٰ إِلَّا مِثْلَهَا وَهُمْ لَا يُظْلَمُونَ.
خوب نامزدته باید وابسته باشی دیگه اونم الان که شروع زندگیه

خب چرا اون نیس،،،😞

مردا از زنی خوششون میاد که از هر لحاظ باش راحت باشن و راحت حرف بزنن بدون خجالت 

دقیقا  اونم همینطوریع ولی خب من نمیتونم زیاد راحت باشم چون ن اینکه دوریم کم میبینیم

دقیقا  اونم همینطوریع ولی خب من نمیتونم زیاد راحت باشم چون ن اینکه دوریم کم میبینیم

نه عزیزم راحت باش من بت میگم 

جوری باید بش حس بدی که وقتی داره بات حرف میزنه پرواز کنه 

مردا اینطوری جذب میشن 

خجالت نکش یه کوچولو و اینا و ناز و شیطنت و از خودت تعریف کن از بدنت از خودش 

(از فایمیل و مشکلات حرف نزن )

فقط در مورد نیازاتون

به نظرما