منظورم کسایین که لباس پوشک بچشونو پیش بقیه عوض میکنن اخه مامان خودمو نگاهمیکنم اون این رفتارارو میکنه برام همیشه عجیب بوده
ایا نمیگن بچه گناه داره یا شاید خوشش نمیاد این هیچ ربطی ب سن نداره بلکه کودک یکی دو ساله هم باید حریم خصوصی داشته باشه
باهاتون دارم با لحن خوش حرف میزنم میدونم تغیر تو بزرگسالی خیلی سخته ولی کاش این عادت رو یواش یواش ترک کنید اون وقت بچتون میشه مثل من همیشع افسرده عصبانی گوشه گیر اخه بعضی چیزا از بچگی یاد ادم میمونه
مثلا من تو بچگیم هر اتفاقی برام میفتاد اجازه میداد زن خونه بغلی مون بهم دست درازی بکنه به بهانه اینکه همه چیز میدونه و میتونه منو درمان کنه
مثلا من یه بار پاهام تا لگنم سوخته بود اون زن بغلی اومد بهم از اون چسبای مخصوص که نمیدونم اسمشون چیه و پماد سوختگی زد شاید من باهاش راحت نبودم و نمیخاستم منو ببینه مامانم میتونست منو ببره دکتر اونا فکر میکنن من یادم نیس باهام خیلی کارای بدی کرد در حالیکه همه چیز یادمه و بخاطر سهل انگاری و افکار غلط خانوادم من تا اخر عمرم قراره شکنجه روحی شم
هر چقدر با خودم دودوتا چار تا مینکم که اون خانم بمن به چشم لذت نگاه نمیکرد و بازاویه دیگه به ماجرا ه نگاه کنم ولی میبینم بمن تجاوز کودک ازاری واز من سو استفاده شده ...
هیچ وقتم نمیبخشمش تا اتیشش نزنم اروم نمیگیرم ...