2777
2789
عنوان

واقعا چجوری بعضیا خیانت طرف براشون مهم نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 26 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم همیشه ب آجیم میگفتم کم ب شوهرت گیر بده سر ی نگاه کردن 

تا اینک ب سر خودم اومد شاید از نظر همه ی چیز مسخره باشه ولی زن هستم تبم حسود هست شوهر رفت دختر آجیم رو از چار وپایه بغل کرد آورد پایین بعد ب  من میگ تو برو بالا حالا رفتم پایین میگم منم بغل کن چتر پایه رو هول میده پایین میگ خودت بیل پایین یعنی دارم جر میخورم حالم بده حوصله ندارم از شوهرم بد اومده😔😔

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

چون زیاد میبینیم که اگر زندگی از هم بپاشه، خیلی ها داغون میشن

بچه ها قربانی میشن

قتل ها صورت میگیره

تجاوزها بیشتر میشه

بین بد وبدتر ،بد را انتخاب میکنند

سخته ولی با امید به اینکه یک روزی سرشون به سنگ زمانه بخوره وسر عقل بیان تحمل می کنند.

تازه بعد از طلاق هم همچین سفره رنگینی برای همه پهن نیست،

دیدگاه دیگران به مطلقه ها با افراد مجرد یکی نیست، 

میگن حتما اهل گذشت نبوده ویا به اندازه کافی توانایی تحمل مشکلات را نداره

گفتم شرایطی که پشیمان باشه و واقعا قصد اصلاح داشته باشه نیاز به تعهد و مشاوره داره بله کار سختیه ولی ...

ب نظر من اعتماد المثنی نداره ولی بازم میشه ی فرصت داد تا ثابت کنه دیگ تکرار نمیکنه

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

دختر آبجیت چند سالشه؟

ببخشید اشتباه تایپی شده دختر آجیه خوده شوهرم ک دوتا بچه ام داره