2777
2789

دو ساله پشت کنکورم و حرف مردم دارم به شدت اذیتم میکنه که میگن عرضه نداشت بره دانشگاه 

میخوام به دروغ بگم دارم میرم دانشگاه غیر انتفاعی یه رشته خوب که دست از سر کچلم بردارن ولی در اصل برای کنکور دوباره بخونم 

خودم دلم واقعن یه رشته خوب توی یه دانشگاه تاپ میخواد 

الانم میتونم یه رشته الکی مث علوم تربیتی یا حقوق پیام نور برم ولی حدود 6 تومن در میاد برام 

بنظرتون چیکار کنم؟! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درس خوب تو دانشگاه خوب بخونی ک چی شه.برو دنبال یه حرفه ک دوست داری. تو درس هیچی نیس.اینو منی ک فوق ل ...

ینی بیکاری با این مدرک خوبت؟! ارایشگری دوست دارم که خانوادم همشون مخالفن و پول نمیدن برم مدرکشو بگیرم 

خب اگه بعد چهارسال گفتن کو مدرکت چی

یعنی تا چهار سال دیگه نمیری دانشگاه؟

یه سوال ، منظورت خانوادته یا دورتر؟

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
وقتی سنت بره بالا میفهمی اصلا حرف مردم برات مهم نیستبشین کارتو بکن درستو بخون به کسی ارتباطی نداره ع ...

واسه من مهم نیست ولی همین ادما انقد تو گوش مامان و بابام این چرت و پرتا رو میخونن که اونام هی منو سرزنش میکنن که هیچی نمیشی 

من یه همکلاسی داشتم سال اول قبول نشد به همه گفت شهر دیگه داروسازی میخونه دقیق یادم نیست که شهرم گفته بود یا نه و طبقه بالای خونشون میموند و میخوند خانوادشم همکاری میکردن، سال بعد داروسازی زنجان قبول شد

یعنی تا چهار سال دیگه نمیری دانشگاه؟یه سوال ، منظورت خانوادته یا دورتر؟

فامیلای درجه 2 

مخصوصن خاله ها و دایی هام خیلی فضولن انگار چیزی بهشون میرسه من برم دانشگاه یا ازدواج کنم یا...... 

اونام همش تو گوش مامانم پچ پچ میکنن باز مامانم میفته به جون من 

خب اگه بعد چهارسال گفتن کو مدرکت چی

تا چهارسال دیگه میری دانشگاه دیگه

بگو مرخصی گرفتم افتادم حذف کردم کلی دلیل میشه گفت واحد زیاد برنداشتم و... 

تا قبول شدی بعدش بگو دیگه قبول شدم میرم این رشته رو بخونم

فامیلای درجه 2 مخصوصن خاله ها و دایی هام خیلی فضولن انگار چیزی بهشون میرسه من برم دانشگاه یا ازدواج ...

اگه بگی رفتم دانشگاه و با مامانتم هماهنگ کنی حواسش باشه ، اونوقت چی؟ باهات همکاری میکنه اصلا مامانت؟

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...