2777
2789
عنوان

تجربیات زندگی با خودشیفته

298 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

خواستم اگر کسی. همسر خودشیفته داره بیاد و از علائمش بگه...اگر کاری کرده که تونسته به خودش کمک کنه آرامش پیدا کنه و کمتر اذیت بشه تو زندگی مطرح کنه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسر من هم خودشیفته است و به شدت زندگی باهاش سخته البته الان خیلی قوی تر شدم و حالا که فهمیده ازش نمی ترسم انگار. وقیح تر شده...دیگه سعی کردم از هیچ لحاظ بهش وابسته نباشم

از همسر من خودشیفته تر وجود نداره مادرش وبرادرش هم از خودش بدترن حتی دایی هاش 

فقط اینو بگم که من وخانوادم رو از لحاظ جسمی وروحی داغون کرده بارها خواستم ازش جدا شم نشده 

همسر من هم خودشیفته شدید هست هم وسواس داره هم خیلی بی عار وتنبل هست اما به شدت بازیگر ماهیریه من که باید بمیرم خلاص شم

همسر من هم به شدت تحت تاثیر پدرشه...من به خاطر دخترم خیلی روابطم رو باهاش محدوده کردم. تنش. کمتری باهاش دارم.ولی باز هم اون قدر می گرده تا یه بهانه برا درگیری پیدا کنه

مورد ۳ و ۵ در همسر من به شدت آزار دهنده است.فکر می کنه خانواده من نوکر و کلفتشن...رفتارهای بسیار زشتی با خانواده ام داشت که من ارتباطش رو خیلی محدود کردم با خانواده ام....سالی یک بار خانواده ام میومدن خونم که اونم به خاطر اخلاقهای زشتش نیومدن...مدام به من و خانواده ام شک داره می گه شما اومدید پولامو بدزدید...شما دارید برا من نقشه می کشید.

این افراد در تلاش برای کنترل کردن و کسب تحسین، ممکن است به دلیل خودشیفتگی به دیگران آسیب رسانده و از آن‌ها سوء استفاده کنند. بحث و گفتگو با فرد خودشیفته‌ درباره عملکرد او معمولا بی‌ثمر است.

راه حل موفق‌تر این است که حد و مرزهایی تعیین کنید و از نظر عاطفی از آن‌ها فاصله بگیرید. توجه کنید که شما ممکن است نتوانید احساسات خود نسبت به یک فرد را کنترل کنید، اما می‌توانید نحوه پاسخگویی به آن‌ها را تحت کنترل خود درآورید. قطع رابطه با یک فرد خودشیفته، اعضای خانواده یا رئیس اگر تنها راه حل موجود نباشد، ممکن است در نهایت بهترین راه حل محسوب شود. در این فرآیند، تامل در مورد خصوصیات این گونه افراد مفید است تا کسی در آینده در حالت‌های مشابه درگیر نشود.