2777
2789

حاجت روا باشید😍التماس دعا

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

چه تاپیک قشنگی 

سوره کافرون رو بذار لطفا حفظ نیستم 

خدا خیرت بده به حق این ساعت 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
چه تاپیک قشنگی سوره کافرون رو بذار لطفا حفظ نیستم خدا خیرت بده به حق این ساعت

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من حاجتم سلامتی بابامه خوندم و از خدا سلامتیشو خواستم مرسی از تاپیکت و یاد آوریت....لطفا برای بابام ...

حمد براشون خوندم عزیزم

شماهم اگر تونستی برای بخیر گذشتن موضوعاتی که پیش اومده برام دعاکن

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
مرسی گلم ثواب کردی منم خوندم قرار امروز برای مشکلم برم دکتر اگر لایق دونستید دعام کنید که چیز خطرناک ...

حمد برات خوندم عزیزم

شماهم اگر تونستی برای حاجت دلم دعاکن 

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

توروخدا هرکسی میبینه با دل پاکش برا سبز شدن دامن اونایی ک منتظر بچه ان دعا کنه منم توروخدا دعا کنید خیلی درمانده و عاجز شدن خدا به منم بچه سالم و صالح بده

میشه برا مامان شدنم دعا کنید

توروخدا هرکسی میبینه با دل پاکش برا سبز شدن دامن اونایی ک منتظر بچه ان دعا کنه منم توروخدا دعا کنید ...

عزیزم چند ماه پشت سر هم حجامت کن،یه سری دعا توی نت هست مخصوص فرزندار شدن بخون