2777
2789
عنوان

سرما خوردم صدام گرفته

93 بازدید | 11 پست

بنظرتون چیکار کنم زود خوب شه صدام در نمیاد اصلا هزار جور شربت و قرص هم خوردم آمپول زدم هیچی به هیچی

قبل از حرف زدن فکر کنید. شاید یکی منتظر حرفی از جانب شماست تا به زندگیش خاتمه بده!

منم اینطوری شدم ویروسش از کرونا بدتره بدن درد و سر درد وحشتناک امروز بازم رفتم دکتر گفت دوره ش ۱۰ تا ۱۴ روزه باید بگذره

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اینطوری شدم ویروسش از کرونا بدتره بدن درد و سر درد وحشتناک امروز بازم رفتم دکتر گفت دوره ش ۱۰ تا ...

بله متاسفانه همه مریض شدن🤦🏻‍♀️

قبل از حرف زدن فکر کنید. شاید یکی منتظر حرفی از جانب شماست تا به زندگیش خاتمه بده!

اگ‌گلوت درد میکنه پنیرک و پونه رو جوشونده کن روزی س بار بخور. اگ صداتم‌گرفته درد نداره دونه به رو بر ...

یه چیز آسون میشه بگید الان بشه درست کرد تا فردا درست شه گلوم🙏🏻🙏🏻

اگ‌گلوت درد میکنه پنیرک و پونه رو جوشونده کن روزی س بار بخور. اگ صداتم‌گرفته درد نداره دونه به رو بر ...

هم گلوم درد میکنه هم صدام گرفته

یه چیز آسون میشه بگید الان بشه درست کرد تا فردا درست شه گلوم🙏🏻🙏🏻

نمدونم من همیشه اینارو میخورم. اب جوش بخور جوشونده پونه نعناع چای کوهی دسترست باشه بخدر. سیب رو بپز پوستشم بکن. یا انار 

پنیرک برا درد گلو ب شدت عالیه ولی برا گرفتگی همون به خوبه عزیزم. هردو رو استفاده کن

متاسفانه الان تو خونه نداریم