2777
2789
عنوان

به نظرتون میشه

64 بازدید | 16 پست

آدم ۴ تا شغل رو باهم انجام بده؟ 

من یک مادرم و به ۴ زمینه شغلی علاقه مندم و واقعا انتخاب سخته برام 

نمی دونم میشه چنین چیزی یا نه؟

یکیش قنادی خونگی هست تمرکز بر دو شاخه از قنادی. دوم نقاشی دکوراتیو هست سوم تدریس زبان انگلیسی و چهارم عکاسی 

🙂‍↔️

خدایاااا  چرا انتخاب سخته😭😭

چیکار کنم 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

یکیش که وضعیت بهتری داره رو انتخاب کن، شروع کن به یه جای خوبی برسونش بعدش بعدی رو شروع کن

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکیش که وضعیت بهتری داره رو انتخاب کن، شروع کن به یه جای خوبی برسونش بعدش بعدی رو شروع کن

نمی دونم چرا انقد سختمه فکر میکنم وقتم هدر میره اینطور به نظرشما کدوم بهتره رشته دانشگاهم زبان بوده و دوسش دارم 

نقاشی استعداد کودکیمه عکاسی و قنادی هم یادشون گرفتم ولی استعداد دارم 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
نمیدونم شاید این قدرت داری ک ۴ تا زو انجام بدی اما فرسوده میشی

نمیخوام فرسوده شم میخوام یه کاره ای بشم... حس می کنم فرصتم کمه برای یه چیزی شدن اما انتحاب سختمه 

نمی دونم چرا انقد سختمه فکر میکنم وقتم هدر میره اینطور به نظرشما کدوم بهتره رشته دانشگاهم زبان بوده ...

اگه سرمایه خوبی داری به نظر من عکاسی، می‌تونی آتلیه خودتو داشته باشی با یه درآمد معقول و حتی فراتر

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

اگه سرمایه خوبی داری به نظر من عکاسی، می‌تونی آتلیه خودتو داشته باشی با یه درآمد معقول و حتی فراتر

نه هیچی ندارم جز یه دوربین و چندتا بکدراپ که عکاسی از محصول  و غذا باش انجام میدم

راستش فرصت پیش اومده برم کارورزی پیش یه عکاس کار کنم ولی خب سختمه خانوادم دور بچه هامم کوچیک

عزیزم ما که تورو نمی‌شناسیم خودت ببین با کدوم بیشتر حالت خوبه انجام بده.هم میتونی قنادی درست کنی هم ...

یه توضیح مختصر دادم راجب شرایط و ویژگی هام 

فعلا قنادی رو شروع کردم عکاسی هم که انجام میدادم الان از شیرینی های خودم عکس می گیرم دیگه 

پیج بزن تو اینستا از شیرینی ها عکس فیلم بدار

اتفاقا زدم جدیدا... حتی توی دیوارم گذاشتم ولی مشتری نداشتم قراره ببرم کافه خدا کنه جور شه حیلی خرج کردم برا آموزش دیدن 

انشاله توکل بخدا

نقاشی چی ؟ زبان؟ ☹️ من همش دودلم اخه چراااا 

مرسی عزیزم 

فعلا همین دوتا رو انجام بده اگه دیدی نتیجه نگرفتی برو سراع اون دوتا آموزشگاه زبان مربی زبان شو برای ...

خب اموزشگاه زبان بخوام برم این دوتا چی؟