2777
2789
عنوان

اگه برگردین عقب چیو تغییر میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در حال حاضر به مرحله پذیرش گذشته ام رسیدم پس هیچی

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

اخ گفتیا واقعا این درس چی داره اخه منم با لیسانس بهترین دانشگا نشستم خونه کاش ی حرفه رو دنبال میکردم ...

چند سالته، از الان شروع کن ... منم لیسانس یکی از بهترین دانشگاه های تهران رو دارم 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
خداروشکر همیشه دلتون خوش باشه ایشالله

خواهر جونم دل خوش فقط یه تکیه گاه میخواد که اونم خود آدمه

مشکلات همیشه هستن این ماییم که بود و نبودمون اوضاع رو سخت میکنه

امیدوارم هممون یه نقش پررزنگ و زیبا رو توی داستان زندگیمون ایفا کنیم💖

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

ای وای چرااااا؟خوبه که تنهایی ادمو پر میکنه

چون کاربر روانی توش زیاده بلانسبت شما

و کلا با دنیای واقعی هزار درجه فرق داره همه چیزش فیکه

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

الان چرا نمیری؟موقعیتشو نداری؟من خودم دوتا بچه کوجیک دهرم ک کسی کمکم نمیکنه مسئولیتشون همه با خودمه ...

دارم سعی خودمو میکنم... شانس و روزی هم ندارم... یه کار هایی رو سعی کردم انجام بدم اخیرا که نشد الان هم یه فکرایی دارم و ماه های آخر بارداری هستم اونم به اجبار شوهرم وگرنه بچه نمی‌خواستم 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
دارم سعی خودمو میکنم... شانس و روزی هم ندارم... یه کار هایی رو سعی کردم انجام بدم اخیرا که نشد الان ...

ای جااااانم خداحفظش کنه حالا بزا بچه بیاد بسلامتی انقد سرت شلوغ میشه ک ب چیزی فک نمیکنی