سلام بچه ها من تو اموزشگاه فنی حرفه ای آزاد دوره دیدم ۱۰جلسه ولی هفته پیش شتموم شد برای ازمون تئوری و عملی هیچی بهمون نگفتن شما شما اگر تجربه ای دارید میشه بگید،مثلا ازمون عملیش چجوریه ینی دارور میارن بالا سرمون یا همون معلم خودمونه؟ 😭😂
تئوری و شفاهی اگر شهرهای دیگه هستین فکر کنم مثل کنکور سراسری هست میفرستنتون تهران حوزه امتحانی تعیین میکنن و پشت مانیتور و کامپیوتر میشینین یه نیم تا یک ساعت وقت آزمون هست برای عملی هم حوزه امتحانی میفرستنتون تمام لوازم و تجهیزات و ابزار رشته و مهارتتون رو اجباری باید ببرین و امتحان عملی رو میدین ممتحن میان بالا سرتون چکتون میکنن و اسم و فامیلی و شناسنامه و کارت ملی و برگه ورود به آزمون همراهتون باشه چون اجباری هستش ...
🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وواقعاا؟؟ ما تهران نیستیم معلممون گفت همینجا امتحان میدینبعد مدرکی که میخام بگیریم برای دم اوری قهوه ...
بله من کلی از دختران و زنان رو دیدم از کدوم شهر ها اومده بودن برای امتحان فنی حرفه ای الکی و آب دوغ خیاری نیست که مدرک الکی بدن و دوندگی هاش زیاده و برای باریستایی فکر کنم میفرستنتون کافه فکر نمیکنم باید اون تجهیزات گرون رو داشته باشین اما برخی لوازم واجبه باید از خودشون سوال کنین
بعضی مدیر های اموزشگاه نمیگن یسری هارو آدم تو عمل انجام شده قرار میگیره پس حتما پیگیر باشین ...
🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••