2777
2789
عنوان

سیاست های خالم که همه دوسش دارن

84 بازدید | 2 پست

خب من یه خاله دارم که محبوب همه اس، مخصوصا همسرش که واقعا از رفتارش تو جمع با همسرش نمونه اس، و علاوه بر اون همه دوسش دارن و براش احترام قائلن، بعضیا میگن مهره مار داره اصطلاحا ولی خب من دقت کردم کارایی که خالم میکنه رو کس دیگه ای تو اطرافیان نمیکنه، نمونه هاش :

1. در عین اینکه خودش سلیقه اش بیسته ولی اگه کسی لباس یا طلای نویی بخره بهش با لبخند و خیلی مهربون تبریک میگه و اصلا حسودی تو این بشر دیده نشده! کلا به جزئیات اطرافیانش اهمیت میده ولی فضولی نمیکنه! مثلا تاریخ تولد بچه ها رو تک به تک یادشه و زنگ میزنه و تبریک میگه ولی با رتبه کنکور و اینکه طرف کی شوهر میکنه کاری نداره😹

2. چون معلمه و ذاتا کتاب زیاد میخونه حرفاش قشنگن کلمات به جا استفاده میکنه ضرب المثل هم خوب بلده

4.  تن صداش همیشه آرومه صداش رو بالا نمی‌بره هیچ وقت 

5. بدنش رو فرمه به غذاش اهمیت میده که چربی زیاد نخوره، کلا خیلی مواظب خودشه، آرایش زیاد نمیکنه ولی پیرایش منظم

6.همش  بوی ادکلن خنک میده 

حالا راجع به همسرش چه می‌کنه:

1.من ندیدم همسرش  تو جمع به اسم کوچیک یا بدون صفت آقا صداش کنه، وقتی هم صداش میکنن با جان جواب میده(هم خانوما هم بچش هم همسرش ولی سایر مردا فامیل با بله) 

2. درآمدش رو با شوهرش تقسیم نمیکنه، اگر عروسی دعوت باشه حتما حتما میره آرایشگاه و پول ارایشو از همسرش میگیره (یه بار پرسیدم چرا از کارت خودت نمیکشی گفت مرد اگه پولشو بده  نگات میکنه حس میکنه برا اونه ارایش) 

3. اگه مریض شه استراحت میکنه دو سه روز دست به سیاه سفید نمیزنه خونه شون بهم میریزه، جوری که جای کاراش قشنگ احساس میشه، وقتی که خوب شد شوهرش قدر دان تر میشه ازش

4.  گریه کردنش دست خودشه. میتونه تو موقعیت های حساس بزنه زیر گریه و مظلوم نمایی  :) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.