2777
2789
عنوان

کارهای خطرناکی که پسرم انجام داده

1287 بازدید | 75 پست

اینا رو میگم که مادرا بیشتر مراقب بچه هاشون باشند.

نمونه اول:

وقتی یک سالش بود شایدم کمتر هنوز راه نمیرفت چند لحظه تو پذیرایی خونه مادرم تنهاش گذاشتم رفتم تو اطاق. همیشه وقتی میرفتم خونه مادرم پیشاپیش زنگ میزدم میگفتم وسایل خطرناک رو جمع کنند. خودم هم به محض رسیدن سریع هر چیز خطرناکی رو جمع میکردم. یه بوفه داشتند در طبقه پایینش جمع نمیشد. توش جانماز و چادر نماز بود. من تصورشم نمیکردم انتهای بوفه جعبه کارد و چنگال باشه.

پسرم زیاد با در بوفه بازی میکرد. نمیدونم چطوری تو چند لحظه همه جانمازا رو آورد بیرون جعبه رو هم آورد یکی از کاردها رو از کاورش در آورد و به صورت افقی با دهنش نگه داشت (عین دزدای دریایی)

خدا رو شکر به موقع رسیدم و با احتیاط ازش گرفتم

خدا خیلی رحم کرد چون تو سنی بود که خیلی تعادلش رو ازدست میداد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بده

دختر منم بلع باطری سکه ی داشت اما خداروشکر بعد سه روز دفع شد دونیم سالش بود اما چه ها گذشت تو اون دوروز به من قشنگ خم شدن کمرمو فهمیدم

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

نمونه دوم:

یه سال و نیمش بود. در فر رو باز کرد رفت روی درش ایستاد کم مونده بود فر برگرده که من سریع پسرم رو برداشتم و با چسب پهن درش رو محکم بستم و تا چند سال بعد دیگه بازش نکردم

اگه دوتا بچه کوچیک دارید تا جای ممکن باهم تنهاشون نذارید

من وقتی خواهرم‌ کوچیک بود چاقوی بزرگ برداشته بودم و گذاشته بودم رو دستش و میکشیدم تا ببره. شانس آوردیم چاقو رو برعکس رو دستش گذاشته بودم

و نور بر تاریکی پیروز است...💫

اگه دوتا بچه کوچیک دارید تا جای ممکن باهم تنهاشون نذاریدمن وقتی خواهرم‌ کوچیک بود چاقوی بزرگ برداشته ...

چاقو برای یه بچه هم به تنهایی خطرناکه برادر منم نوزادیم میخواسته سرمو ببره که مامانم سر میرسه 

ای وای! با چی؟ حالش چطوره الان؟

داشتیم شام میخوردیم. پسرم رفت تو اتاق همه پریزهای برق هم محافظ زده بودیم. یکی از پریزهای برق شل بود اونو از جا کنده بود دست کرده بود پشتش تو سیم ها و این چیزا

پرت شد اون طرف. شکرخدا طوریش نشد

دیگه شوهرم برقا رو کامل قطع کرد درستش کرد. خیلی مواظب پریزهای برق باشید که جاشون شل نباشه

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

وای من همش بچم رو یه جا میبرم یا خونه یه نفر میریم سریع چیزهای خطرناک و جمع میکنم...بچه ی همسایه مادرشوهرم دستش مداد بود داشت تو خونه بدو بدو میکرد یهو افتاد زمین مداد رفت تو چسمش کور شد🥺

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛