2777
2789

من کوفته که از بیرون میخرم اون سسی که کوفته داخلشه خیلی غلیظ و خوشمزه ست. چی میزنن توش؟ در ضمن من یه بار کوفته گذاشتم در قابلمه رو که بستم یه کم کوفته ش از فرم خارج شد؟ نباید در قابلمه رو بست؟ فوت و فنش چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاز رو سرخ کن بعد با یکی دو قاشق آرد تفت بده وقتی بوی خامی آرد گرفته شد بهش رب اضافه کن و تفت بده بعد توش نمک و ادویه بریز و آب .اگه دوست داشتی چندتا مغزگردو هم بنداز .

وقتی آب جوش اومدکوفته ها رو بذار داخلش.

تا چند دقیقه در قابلمه رو نبند تا کوفته ها یه ذره سس رو به خودشون بگیرن.وقتی حسابی قلقل کرد زیر قابلمه رو کم کن و درش رو بذار.

نوووووش جان.

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز