2777
2789

مام امبرلا

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به چیزی از عراق گرفتم ۵۰ تومن اینقدر قدرت ضد عرقیش زیادهههع که نگم برات 

خاک تو سر هرچی مام ۲۰۰،۳۰۰ تومنیه 

اسمش شهدالعسله فک کنم 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

چه جور بویی دوست داری ؟ بادی اسپلش های مای تسبت به قیمت شون واقعا خوبن چندساعت بوشون رو بدن میمونه

هیدرودرم میزنم جوش میزنه پوستم یه حالت چسبی میکنه راضی نبودم 

ویکتوریا سیکرت هم که گرونه همشم فیکن🦦

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد🦋🌱
بیشترین خوشبویی واسه حمام رفتنه دوش هر روزه

دوش که تو این فصل یه روز درمیون می گیرم،اون باعث میشه بوی بد ندیم،ولی میخوام بوی خوب بدم باید یه چیزایی استفاده کنم😁

عنوانت خوش بویین گفتم کوردی اسمتم کوردی بقیه شو خوندم داستانو فهمیدم😐😂

تا ابد گودگرل عالیه بوش،حموم هم تابستونا هر‌روز ،بقیه روزا ی روز در میون ‌ لباس تمیز و..ی اسپری م دارم خیلی بوش خوبه اسمش یادم نی

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین