2777
2789
عنوان

انتقال جنین

173 بازدید | 26 پست

سلام دوستان من بعد از عید انتقال جنین  دارم میتونم الان موهامو دکلره کنم  مشکلی نداره؟؟ بعضی جاها نوشته اشکال نداره بعضی جاها نوشته اورش میمونه تو بدن از دکترم  یادم رفت بپرسم دسترسی هم ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم نکن تمرکزت رو بزار روی این مضوع وقت برای این کارا زیاده جنینو بچسب😊

اخه موهام خیلی سفیده کسی هم نمیدونه دارم اینکارارو میکنم 

موهام نصشفش دکلره اس  هی میگن چرا رنگ نمیکنی گفتم عید راحت باشم از این سوالا

منم نزذیکای عید انتقال دارم بنظرم قبل از اون اشکال ندارع ولی بعداز انتقال بخاطر مواد شیمیایی رنگ خوب ...

نه برا من افتاد بعد از عید 

۱۵تا جنین دارن ولی توش cهم هست شما چی چند تاداری کجا میری

نه برا من افتاد بعد از عید ۱۵تا جنین دارن ولی توش cهم هست شما چی چند تاداری کجا میری

من منتظر پریود دوم هستم من شوهرم ضعیف بود و بخاطر مشکلات شوهرم کاندید ای وی اف میکرو شدیم من 19تا تخمک داشتم که 6تاش جنین شد گرید bهستن تا حالا انتقال جنین ندادم من میرم مرکز طهورا قم

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

اخه موهام خیلی سفیده کسی هم نمیدونه دارم اینکارارو میکنم موهام نصشفش دکلره اس هی میگن چرا رنگ نمیکن ...

درک میکنم نصف زندگی ما بخاطر دخالت بقیه سخت میشه من خودم سر بچم حامله بودم نمیدونستم دکلره کردم بعدش فهمیدم الان 50 روزه دنیا اومده مشکلی نداره

چون انتقال جنین حساسه من باشم اینکارو نمیکنم به جای دکلره مشکی کن بگو میخام یه مدت مشکی باشه بازم از دکلره عوارضش کمتره در کل هر جور خودت تصمیم بگیری بهتریت تصمیمه❤

خدایا خودت برای همه بساز❤❤❤

من منتظر پریود دوم هستم من شوهرم ضعیف بود و بخاطر مشکلات شوهرم کاندید ای وی اف میکرو شدیم من 19تا تخ ...

منم همسرم مشکل داشت من فکر میکنم خیلی زود رفتم پروسه ivf  شاید صبر میکردم  طبیعی میشد شوهرم مورفوش پایین بود دارو خورد شد ۳ حس میکنم عجله کردم

چرل کراتینه نمیکنی عزیزم

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠