2777
2789
عنوان

تا حالا حسادت کردید؟

214 بازدید | 13 پست

اگه اره به کی؟من اعتراف میکنم.من و شوهرم حالا حالا ها قصدبچه دارشدن نداریم ولی وقتی فهمیدم جاری کوچیکم بارداره حسادت کردم.نمیدونم چرا شاید چون همیشه دوست داشتم اولین نوه بچه ما باشه خخخخخ.اومدم خونه به شوهرم گفتم باید ماهم بچه دارشیم(اصلا هم که معلوم نبود واسه چی میگم) البته الان بازم پشیمون شدم از بچه دارشدن.فقط اون لحظه این حس بهم دست دادخخخ

بلهههههه

به شوهر شیک تحصیل کرده ی گرین کارتی دوستم حسادت کردم، بعد دیگه خودمو قانع کردم که لایقشه و منم برای زندگی خودم فکرمو بذارم

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره من به کسایی که موهاشون بلند قدشون بلند و لاغرن ،هرکی هم که موهاشو رنگ میکنه میخوام از حسودی بمیرم چون عاشق رنگ مو ام حتی اگه خودم روز قبلش رنگ کرده باشم.از این اخلاقم هم متنفرم😕

كسايي كه خودكشي ميكنن فرشته هايي هستن كه فقط ميخوان به خونه برن 😇 فقط میخوام برم خونه🙏🙏

من حسادت نه ولی یه بار به جاریم غبطه خوردم.من خیلی شادم و شنگول طوریکه مادرشوهرپدرشوهرم هروقت میرفتم خونشون میگفتن زندگی اومد.و جاریم خیلی عصاقورت داده و فیس و افاده ایه اما به اون حس میکنم احترام بیشتری میذارن.منم غبطه میخوردم

عاشق خودمم...بوس بوس
من حسادت نه ولی یه بار به جاریم غبطه خوردم.من خیلی شادم و شنگول طوریکه مادرشوهرپدرشوهرم هروقت میرفتم ...

به نظر من حسادت یه دفعه ظاهر میشه شاید اون طرفی که ما بهش حساذت کردیم از نظر ظاهری تحصیلی و.....خیلی پایین باشه

به نظر من حسادت یه دفعه ظاهر میشه شاید اون طرفی که ما بهش حساذت کردیم از نظر ظاهری تحصیلی و.....خیلی ...

اره بعدش که شنیدم از خودش که همش شوهرش میگه مثه من باشه از خودم ناراحت شدم که زود قضاوت کردم 

عاشق خودمم...بوس بوس

اره به سلامتی دخترای همسن خودم

البته این حسادت سالها پیش بود الان عقلم رسیده .هر کسی یه مشکلی برا خودش داره .الان میدونم ممکنه خیلیها باشن به شرایط من حسادت کنن

آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت

اره خداایش منم یه بار اتفاقی تو البوم کسی عکس نامزد قبلی همسرم رو دیدم چون قدش از من بلند تر و سفید تر یکم حسادت کردم بعد اروم شدم که شوهرم منو خیلی دوست داره بهم اهمت میده پس اون مهم نیست هر جور که میخواد باشه دیگه از چشم شوهرم افتاده