2777
2789

کسى که بخواهد مطلب خود را در خواب ببیند به وقت خوابیدن هر یک از سوره هاى و الشمس، و اللّیل و التین، اخلاص، قل اعوذ برب الفلق، قل اعوذ برب الناس، و با طهارت در مکان پاکى، در جامه پاکى رو به قبله بر دست راست بخوابد، همانند مرده اى که در قبر گذاشته مى شود، و مطلب خود را نیّت کند اگر در شب اوّل ندید، در شب هاى بعد خواهد دید، و از هفت شب تجاوز نمى کند، گفته شده این مطلب مجرّب [یعنى تجربه شده] 

کسی اینو امتحان کرده؟

من از امشب یا فرداشب تاهفت شب میخوام امتحانش کنم

اگه نتیجه بگیرم بهتون اطلاع میدم

خوندن سوره ها نزدیک نیم ساعت وقت میبره

اگ کسی امتحان کرده وخواب دیده لطفا تعریف کنه

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

فکرکنم یکجا همینو نوشته بود 

ولی گفته بود باید سوزن بزنید به لباستون که اذیتتون نکنن 

یعنی ممکنه اذیت شید 

ترسیدم

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
فکرکنم یکجا همینو نوشته بود ولی گفته بود باید سوزن بزنید به لباستون که اذیتتون نکنن یعنی ممکنه اذیت ...

باید به خودت سنجاق اویزون کنی

که اجنه نیان خوابت خوابای چرت ببینی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید به خودت سنجاق اویزون کنیکه اجنه نیان خوابت خوابای چرت ببینی

ینی خطرناک نیست؟

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

حتما انجام دادی بهم بگو منم انجام بدم😊

فک کنم هر کدوم باید ۷بار بخونید

اره

باید با بدن مکان پاک هم خوند

براهمین امروز اتاقمو مرتب کردم ک این روشو امتحان کنم