2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

199 بازدید | 6 پست

میگمااا

شمام این حالتی شدین یا فقط من اینجوریم !

اینکِ همسرم خوبه خوبیاش ثابت شده اس بدیاشم ثابت شده خخ در کل خوبه و زندگی نسبتن ارومی دارم شکر خدا ولی خانوادش کلن از اول با ازدواج ما راضی نبودن ینی نن انتخاب همسرم بودم و خانواده منم راضی نبودن و همسرم انتخاب خودم بود و بعد ۱۴ سال زندگی هنوزم خانوادش تحویل نمیگیرن و احترام درست نمیزارن و من خیلی بم برمیخوره جوری رفتار میکنن انگار من همسر پسرشون نیستم و این زمانی ک زیاد اونجا نمیریم هر وقتم رفتیم با همسرم میریم و حتی رفتارشون با همسرمم همین شکلیه و من ایندفه ک‌رفتیم اونجا خیلی بی احترامی دیدم و سکوت کردم و ب همسرم نگفتم چیزی وی جورای این کارای خانوادش انگار داره همسرمو از چشمم میندازع و حسم داره عوض میشه و با خودم میگم چرا خاتواده درست درمون نداشت ک حمایتمون کنن اخه من از ۱۵ سالگی زن پسرشونم و خودمون با تلاش ب هر جا رسیدیم اونا حتی یه نون در خونه من ندادن همسرمو با لباساش دادن بم 🫤🫤و الان ک به همه جا رسیدیم با تلاشای همسرم الان مدام بی احترامی میکنن و در صدد بهم زدن زندگیمونن حتی جاهایی شده نگاهاشون ثابت کرده ک میخان سر ب تنم نباشه 😂😂😂ولی من ی جورایی حساس شدم و داره تموم خوبیای همسرمو فراموش میکنم و میخام ی جورایی این تحقیر خانوادش باعث شده ی جورایی بخام رهاشون کنم 

ناگفته نماند همسرمم برخوردش باهاشون مثه عریبه هاس چون دیده ک اونا ج جوری با منو و بچهاش رفتار میکنن و کلن خانوادشو گذاشته کنار بخاطر من ولی من دوست ندارم بزاره کنار دوست داشتم اونا منو ب عنوان همسر پسرشون قبول داشتن و اذیتم نمیکردن 

》من تو ۱۴ سالگی ب اجبار خانوادم میدنمم به یه عریبه بعد یه سال جدا میشم و این همسرم عاشق میشه و میاد جلو و باهم کانون زندگی تشکیل میدیم الانم سه تا بچه دارم 《

کاش همسر منم حامیم بود و انتخاب هم بودیم . ب این فکر کن اگه انتخاب هم نبودین و خانوادش تاییدت کرده بودن چی میشد ی ثانیه میتونستی زندگیو تحمل کنی؟ چ خوبه ک انتخاب همسرت بودی خوشحال باش گور بابای خانوادش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش همسر منم حامیم بود و انتخاب هم بودیم . ب این فکر کن اگه انتخاب هم نبودین و خانوادش تاییدت کرده ب ...

ی کاری بام کردن ک انقد همسرم دوسم داره کاری کردن بام ک ب دوست داشتن و همه چی شک کنم 🥀🥀💔 گذشته همسرمو ک ازش خبر نداشتم و بهم گفتن ک تو ۱۶ سالگی عاشق ی دختره بودهو فلان این باعث شده ک خیلی سرد بشم نسبت ب همه چی ..

همسرم میگ پسر ۱۶ سالع صد تا دوست دختر داره اونا میخان بین منو تورو خراب کنن ولی من مغزم ب فاک رفتِ با این حرفشون.