2777
2789
هیچی 😏فعلا دو بار از خودم پول دزدیدن . بچه ها رو تو کوچه کتک زدن ..چادره مادرمو از سرش کشیدن

خب همشون ک اینجوری نیستن مثلاً مردم خودمونم از این بدترن پس بگیم هممون متجاوزگریم 😐 بابا همسایه ما موتور داداشمو زد رفیق شیش همم بودن یا روزانه کلی قمه کشی میشه اسید پاشی میشه پس بگیم کل آدمای ایران اینجورین 

ن عزیزم . ولی خب نمی‌دونم مشکل ی سری از ماها چیه اینقدر از این بنده های خدا بدمون میاد گناه دارن بخد ...

اخه نوشتی توسط اقوامشون اذیت نشی .خب عزیزم ترک ها هم مثل بقیه مردم ایرانن هرجورآدمی توش پیدامیشه .ازکجامعلوم شاید خواستگارایشون ادمای خیلی خوبی باشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه نوشتی توسط اقوامشون اذیت نشی .خب عزیزم ترک ها هم مثل بقیه مردم ایرانن هرجورآدمی توش پیدامیشه .از ...

ن ببین کلا تو هر قوم خویشی ی آدم نخاله پیدا میشه ک ی تیکه بپرونه همین خودمون همه از ی ملیتیم باز یکی پیدا میشه با ما ساز مخالف بزنه و نقدمون کنه دیگه دوتا فرهنگ متفاوت باهم ازدواج کنن خیلی حرفا میزنن مثلا همین الان این زیر چند نفر تأیید کردن دو سه نفر توهین کردن 

قسم میخورم دروغ میگی و دنبال جنجالی .کاربرا باید باهوش باشن و بحث نکنن

عزیزم بنده بخاطر اینکه بتونم نظر دیگرانو بپرسم عضو نینی سایت شدم میتونین عضویتمو ببینین 

واستون انق تعجب آوره این مسئله؟ 

ممکنه بعد ها توسط اقوامشون اذیت بشین اگه خیلی رو این مسئله حساس نیستین ازدواج کنید

نه حساس نیستن بنظرم ، خونوادشون بااین مسئله مشکلی نداشتن از همون اول 

منتها میترسم رسم رسوم خاصی داشته باشن و توقعاتشون از عروسشون چیزی باشه ک من نتونم انجام بدم