2777
2789
عنوان

جدا شدن پدرمادر

176 بازدید | 36 پست

سلام

پدر و مادرم دارن جدا میشن

مادرم تنها زندگی میکنه

سنشون زیاده

بابام پول نمیده بهم.حتی ماهی هزارتومن.هیچ محبتی هم نداره.جایی که هستیم یه روستاست و کار نیست اینجا.جای دورهم نمیزاره برم تنها برای سرکار رفتن..

حالا موندم پیش کدومشون بمونم.من ۲۷سالمه

اگر برم پیش مادرم بابام دیگه نمیزاره بیام خونش یا ببینمش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم😭

ببین اون والدی که ظلم نمیکنه برو اونجا یا ظلمش کمتره وگرنه همس درگیری تو زندگی کار هم گلسر یا چیز هنری درست کن با اینترنت بفروش سنت کم نیست دستت رو به پاهات بگیر خدا قوت بگو بلند شو 

ببین اون والدی که ظلم نمیکنه برو اونجا یا ظلمش کمتره وگرنه همس درگیری تو زندگی کار هم گلسر یا چیز هن ...

اگر برم پیش مامانم اونجا کار هست

ولی دیگه نمیتونم بابامو ببینم

برو جایی که بتونی کار کنی بتونی راحت باشی سن آت بالا رفته دختر پونزده ساله نیستی بگن چپ نرو راست بیا خودت خوب بود تشخیص میدی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

برو جایی که بتونی کار کنی بتونی راحت باشی سن آت بالا رفته دختر پونزده ساله نیستی بگن چپ نرو راست بیا ...

آره.خونه بابام‌ هیچ پولی ندارم.خودشم‌بهم پول نمیده

ولی میگم شاید دیگه نبینمش

آره.خونه بابام‌ هیچ پولی ندارم.خودشم‌بهم پول نمیدهولی میگم شاید دیگه نبینمش

نه بابا آخرهفته میری میبینیس کوچیک که نیستی مامانت جلوتر بگیره

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم