2777
2789
عنوان

شوهرم هیچی نمیفهمه

215 بازدید | 13 پست

باباش ب اسم دومادشون میخاست وام برداره ب این الکی گفت من سی تومنش میدم ب تو ولی تو برو از اون تمضارو بگیر

حالا دومادشون کجاست؟کلا ی شهر دیگ 

از همدان تا شهرشون صد کیلومتر راه

بعد رفتیم همه کارارو کرده بعد اخرسر دومادشون گفت منو بابات اینو نصف نصف برمیداریم یعنی اینجوری هیچی ب شوهر من تعلق نمیگیره

بعد جالب تر اینکه شوهرم زنگ زده باباش اینو گفت اصلا واکش خاصی نشون نداد 

ب شوهر احمقم میگم همه اینا برنامه ریزی شده بوده بابات تورو بفرسته کاراشونو کنی گولت زدن 

حالیش نیست میگ مگه جنگه؟😏

حرصم میگیره انقدر شوهرم احمقه ک ازش سو استفادع میکننن حالیشم نیستتتت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالیش هست فقط نمیخواد به روی خودش بیاره 

شما هم لازم نیست بهش چیزی بگی الان ضربه خورده 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

حالیش هست فقط نمیخواد به روی خودش بیاره شما هم لازم نیست بهش چیزی بگی الان ضربه خورده

چجوری حالیشه ک میگ نه بابام اعصابش خورد بود.منم هیچی نگفتم با خودم گفتم کسی ک مث کبک سرشو کرده زیر برف حقشه بازیش بدن 

حالیشه ولی نمیخواد جلوی تو کم بیاره و خورد بشه خودش رو میزنه به اون راه وگرنه خوب فهمیده سرش کلاه رف ...

کاش همین باشه لاقل انقد نسوزم دارم آتیش میگیرم بقران

از صبح زود تا همین الانه الان اسیر شدیم اخرش میفهمی ک بابا اینا کثیف تر ازین حرفان

خب دیگه جلو تو نمیخواد کم بیارهمردا همشون اینجورین

خیلی ادم حیله گریه باباش همیشه همینجوری اینو گول میزنه شوهر منم ادم نیس ب خودش بیاد خودشو جمع کنه بچه پنج ساله رو دوبار گول بزنی بار سوم بش برمیخوره این خیلی پوست کلفتع

چجوری حالیشه ک میگ نه بابام اعصابش خورد بود.منم هیچی نگفتم با خودم گفتم کسی ک مث کبک سرشو کرده زیر ب ...

گاهی  ما برای اینکه چیزی رو که باور داریم زیر سوال نبریم سعی می‌کنیم مسئله رو جور دیگه ای تفسیر کنیم 

همسر شما باور داره که باباش دوسش داره و نمیتونه بهش آسیب بزنه و حالا که داره نشونه ها رو میبینه سعی میکنه برای فرار از حقیقت تلخ ماجرا رو جور دیگه ای نشون بده

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن