2777
2789
عنوان

خانومایی که سلفری دادید یا دور و بریاتون دادند می‌آید

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 66 پست

من انجام دادم ۱۰ روزه جوابش اومد خدا ازشون نگذره چ استرسی کشیدم همش الکیه بابا

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من انجام دادم ۱۰ روزه جوابش اومد خدا ازشون نگذره چ استرسی کشیدم همش الکیه بابا

اشنای من داد

گفتن سالمه

اخر سر دنیا اومد سندروم داون بود

البته فوت شده دنیا اومد

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا انتظار سخت هست. وقتی قراره جواب پاتولوژی یا نمونه برداری بیاد طرف و خانواده اش در برزخ گیر میکنند. منم امینوسنتز داده بودم چهل روز اعصابم بهم ریخته بود. در ضمن اینقدر نگران نباش ریسک من یک به بیست بود و آن تی هم سه بود و بعد در انومالی هم جنین دو تا کیست در مغز داشت و سوراخ قلبی و یه کلیه اش هم هیدرونفروز بود ولی جواب آمینو خوب بود و الان هم دخترم پنج سالشه و همه ی مشکلات هم رفع شدند بدون اینکه درمان خاصی صورت بگیره. 

اشنای من دادگفتن سالمهاخر سر دنیا اومد سندروم داون بودالبته فوت شده دنیا اومد

اره دیگه چرتو پرته برا منم اول جنسیتو زدن دختر تو همون سلفری چند وقت بعدش زدن پسر اینجا دیگه فهمیدم دلبخواهی میزنن

البته سندروم دان خیلی تو ایران شایع نیست سالی ۱۰۰۰ جنین شاید داشته باشن ک خیلیا سابقه خانوادگی داشتن یا چمیدونم سن بالا ووچیزای اینجوری ک معلومه کم پیش میاد یهو یکی بی علت داشته باشه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اره دیگه چرتو پرته برا منم اول جنسیتو زدن دختر تو همون سلفری چند وقت بعدش زدن پسر اینجا دیگه فهمیدم ...

هیچ سابقه ایم نداشتند بنده خداها

البته از ازمایشگاه هم شکایت کردند

نمیدونم چی شد

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

زده detected, ولی عددیی که دوست مون عکسشو پایین تر زده جوریه هم جزو دختراس هم پسرا0/33 عدد شه، یکشنب ...

اینی ک میگی بیشتر ب غربالگری میخوره تا سلفری هاااا

هیچ سابقه ایم نداشتند بنده خداهاالبته از ازمایشگاه هم شکایت کردندنمیدونم چی شد

فایده نداره منم گفتم چرا جنسیتو اشتباه گفتین گفت مانوشتیم ۲ درصد خطا داره شما جزو اون ۲ درصد بودی بعد دیدم تو همین نی نی سایت برا اقلا ۱۰۰ نفر اشتباه تشخیص داده بودن