2777
2789
عنوان

خانومایی که سلفری دادید یا دور و بریاتون دادند می‌آید

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 66 پست
انشالله عزیز دلم انژیو چیزی نیس اصلا نگران نباش، کجا انجام دادی ازمایش کدوم ازمایشگاه

ازمایشگاه مرکزی

توکلم به خدا ست، 

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
ازمایشگاه مرکزیتوکلم به خدا ست،

نمیشناسم، بخدا اکثرا خوبه بیخود استرس نکش واسه استرس کلی راه هس انومالی اکو باید بیخیال باشیم، انومالی من افتاده عید بر شما کیه؟ 

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیشناسم، بخدا اکثرا خوبه بیخود استرس نکش واسه استرس کلی راه هس انومالی اکو باید بیخیال باشیم، انوما ...

5 اسفند وقت دکتر دارم، هنوز خبر ندارم 

استرس و فوبیای سونوگرافی دارم سر بچه قبلیم این میون یه بارم بابت جنسیتش رفته بودم و براش خرید هم کرده بودم

اما الان به قدری استرس دارم که انومالی رو هم با ترس و لرز میرم 

5 اسفند وقت دکتر دارم، هنوز خبر ندارم استرس و فوبیای سونوگرافی دارم سر بچه قبلیم این میون یه بارم با ...

نداشته باش توروخدا همون استرس پارسال پدرمنو دراورد ما خدارو داریم بسپر ب خودش بدون ازن خدا ی برگ از درخت نمیفته منم سر بچه اولم عالی بودم . من هفته ۱۴میرم پنجشنبه فکنم شما بالاتره هفتت

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

نداشته باش توروخدا همون استرس پارسال پدرمنو دراورد ما خدارو داریم بسپر ب خودش بدون ازن خدا ی برگ از ...

گلم چند وقت پیش همسرم میگفت سر بچه اولمون تا 6 7 ماهگیت نفهمیدم اصلا بارداری، منم به شوخی بهش گفتم فهم و درک مون رفته بالا دیگه!  شاید عوارض 30 ساله بودنه، سر بچه اولم

نه لکه بینی، نه درد

نه این مشکلات غربالگری

اصلا انگار شفا گرفته بودم ریزش موم خوب شده بود، میگرنم قطع شده بود

خیلی خوب بودم

ولی الان جوش میزنم، ریزش موهام هست شایدم بدتر میگرنمم همچنان هست با این تفاوت که دارو نمیتونم مصرف کنم، لکه بینی، خونریزی  داشتم باز الان خدارو شکر بهترم کمرم یهو میگیره

نا شکری نمیکنم، ولی به نظر خودم بدنم فرق کرده چون مثل قبل جوون نیستم این طوری شدم

گلم چند وقت پیش همسرم میگفت سر بچه اولمون تا 6 7 ماهگیت نفهمیدم اصلا بارداری، منم به شوخی بهش گفتم ف ...

منم همینم عزیز دلم سر پسرم عین فرفره الان بیحال خسته داغون کمردرد ریزش مو، قند لب مرز چی بگم دیگ😭 بچت چیه اینبار بر من سلفری صد درصد گف دختره

منم همینم عزیز دلم سر پسرم عین فرفره الان بیحال خسته داغون کمردرد ریزش مو، قند لب مرز چی بگم دیگ😭 ب ...

از جنسیتش نمیدونم گلم، اخرین بار nt سونو دادم که انقدر نگران سلامتش بودم که هیچ یادم نیفتاد بپرسم اونم چیزی نگفت

از جنسیتش نمیدونم گلم، اخرین بار nt سونو دادم که انقدر نگران سلامتش بودم که هیچ یادم نیفتاد بپرسم او ...

سلفری میزنه اون بالا ایکس دختره ایگرگ پسره برمن خود دکتر نوشت تو سونوم دختر

تو انتی برات نوشت گلم؟

تو ان تی فارسی نوشت دختر تو سلفری صدرصد عزیزم ی چیزی نذر کن بخدا سالم اما بر اینکه خیالت راحت شه من نذر کردم تا اخر بارداریم سوره مریم، دعای توسل ، صلوات کلی، توکلت ال الله ۱۰۲۳مرتبه برای سلامتی جنین عالیه صبح ها دوساعت با خدا درد ودل میکنم قران میخونم انشالله هم شما هم من صحیح وسالم بغل بگیریم منم دلم شکستس🥺🖤

تو ان تی فارسی نوشت دختر تو سلفری صدرصد عزیزم ی چیزی نذر کن بخدا سالم اما بر اینکه خیالت راحت شه من ...

گلم جواب منم اومد ولی به شکل احمقانه ای سر در نمیارم، هیچ چیزی از جنسیتش هم مشخص نیست

سلام عزیزم . من جواب سلفریمو امروز گرفتم . خدا رو شکر سالمه . من سیزدهم ازمایش داده بودم .

بردی دکتر نشون دادی گلم؟ جواب منم همین الان اومد 

بچه ها جلو همش نوشته low risk

رنگشم سبزه

حسم بهش مثبته به نظرم معنیش اینه که خوبه،

هیچ کدوم از ازمایشام اندازه این یکی بهم حس بی سواذ بودن نداده بود

بردی دکتر نشون دادی گلم؟ جواب منم همین الان اومد

سلام عزیزم  اگه جواب سلفری ات مشخص شد ب منم بگو برامنم ان تی زده بود ۲.۱گفتن میل خودته میخوای برو سلفری بده ولی نتونستم بخاطر مشکل مالی هزینه ش برای شما چقدر بود .البته انومالی من خوب بود توان تی هم ریسک نزده بود اکوقلب هم انجام دادم سالم بود بازم استرس اشو میکشم