2777
2789
عنوان

خانومایی که سلفری دادید یا دور و بریاتون دادند می‌آید

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 66 پست
بب من گفتن ۱۳اسفند

دقیقا برای یه ماه بعد تو برگه زده

یعنی 19 بهمن رفتم

زده 19 اسفند

ولی تا اون موقع می میرم، امروز زنگ زدم گفت معمولا جوابدهی 2هفته طول میکشه و خودمون زنگ میزنیم آماده بشه 

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
واسه من یک ماه طول کشید

برا منم زده یه ماه ولی خدای نکرده اگه امنیو سنتز نیاز بشه 2هفته هم جواب اون طول میکشه و خیلی برای هر چیزی دیر میشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برا منم زده یه ماه ولی خدای نکرده اگه امنیو سنتز نیاز بشه 2هفته هم جواب اون طول میکشه و خیلی برای هر ...

انقدر استرس نداشته باش بخدا هیچی نیس خدا بخواد انقد قشنگ میچینه خودت میمونی انشالله ک سالمن بچه هامون، پارسال بچه ی من هیچ مشکلی نداش هیچی خودمم همچنین اما نشد چون خدا نخواست استرس بزار کنار ب خدا توکل کن من دلم روشنه

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

انقدر استرس نداشته باش بخدا هیچی نیس خدا بخواد انقد قشنگ میچینه خودت میمونی انشالله ک سالمن بچه هامو ...

حتما جواب بگیرم تگت میکنم خدا تو دلی تو برات نگه داره و ان شاالله صحیح و سلامت بغلش بگیری و سال بعد این موقع تو بغلت باشه و مشغول شیر دادن بهش باشی

سلام عزیزم . میشه بپرسم کجا آزمایش دادی ؟ من ۱۳ ام ازمایش دادم امروز زنگ زدم گفتن هنوز آماده نیس

ازمایشگاه مرکزی، میپرسیدی کی اماده میشه، من تو برگه ام زده بودند یه ماهه پرسیدم واقغا انقدر قراره طول بکشه برگشت گفت نه معمولا 14 روزه حاضر میشه

حتما جواب بگیرم تگت میکنم خدا تو دلی تو برات نگه داره و ان شاالله صحیح و سلامت بغلش بگیری و سال بعد ...

ممنونم عزیزم همچنین🥺🫂

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

منم زدن یک ماه . ولی گفتن پیامک می دن . هنوز خبری نیس

ان شاالله که شمام به سلامت نی نی تون رو بغل میگیرید خبر خوبش به دستتون رسید به ماهم اطلاع بدید

به نیت سلامتی هردوتون ایت الکرسی میخونم 

ان شاالله که شمام به سلامت نی نی تون رو بغل میگیرید خبر خوبش به دستتون رسید به ماهم اطلاع بدیدبه نیت ...

سلام عزیزم خوبی جواب سلفری تون امد؟ ، بر من دیروز پیامک امد خداروشکر خوب بود انشالله ب حق علی اصغر شماهم با خبر خوب بیای😍

سلام عزیزم خوبی جواب سلفری تون امد؟ ، بر من دیروز پیامک امد خداروشکر خوب بود انشالله ب حق علی اصغر ش ...

خدا رو هزار مرتبه شکر عزیزم،نه گلم من چشمم به راهه

برا شما چند روزه اومد؟ 

خدا رو هزار مرتبه شکر عزیزم،نه گلم من چشمم به راههبرا شما چند روزه اومد؟

من ۲۰انجام دادم ۲۹اماده شد ازمایشگاه نیلو تهران، هیچی نیس نگران نباش شما کجا انجام دادی ی زنگ بزن از ازمایشگاه بپرس

من ۲۰انجام دادم ۲۹اماده شد ازمایشگاه نیلو تهران، هیچی نیس نگران نباش شما کجا انجام دادی ی زنگ بزن از ...

پرسیدم گفت معمولا 14 روز میکشه هنوز نشده

19 هم دادم

خبر بدن تگت میکنم، امروز فهمیدم پدرم رو بردن انژیو کنه دعا کن به سلامت برگرده پیش مون

پرسیدم گفت معمولا 14 روز میکشه هنوز نشده19 هم دادمخبر بدن تگت میکنم، امروز فهمیدم پدرم رو بردن انژیو ...

انشالله عزیز دلم انژیو چیزی نیس اصلا نگران نباش، کجا انجام دادی ازمایش کدوم ازمایشگاه