بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم ۲۰بهمن انجام دادم اما سپردم بخدا اصلا استرس ندارم خدا بزرگه عزیزم ولی سونو مشکلی نداشت من فرزندم بی دلیل فوت شد سر زا بر اون انجام دادم شما ان تی چند بود
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏
فقط داروهاتو بخور چون بعدا عذاب وجدان میگیری که چرا دارو هاتو نخوردی تا مواد مغذی بهش برسه
فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
الان عددش تو ذهنم نیست ولی دمترم گفت تو سن شما این عدد باید پایین تر باشه، ریسکم خیلی بالا نبود ولی ...
بب من گفتن ۱۳اسفند
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏
هیچی نیس استرس نداشته ۹۹درصد خوبه همه چی چند هفته ای
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40