2777
2789
عنوان

دوستداران موی پرپپپپپشت بیان

214 بازدید | 12 پست

این ادرس یه لینکی هست که توش دستور یه محلول جادویی برای رشد مجدد مو وتقویت مو هست

خودمم دارم امتحانش میکنم وبه نتایجی رسیدم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1479603/کم-پشتی-مو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

511صفحه اس! کدوم صفحه این محلولو نوشته؟

صفحات اولش در مورد محلول نوشته بقیش تجربه بچه ها و سوالاتشونه حالا صبر کنید یه تاپیک دیگه هست که خلاصه این تاپیکه پیدا میکنم میزارم براتون

شرمنده عزیزم اجازه ندارم ولی تو این تاپیک خیلیا عکس گذاشتن از قبل و بعدشون

آها بله هر جور راحتین 

اون تامیک صفحاتش خیلی زیاده نشد همشو بگردم دنبال عکس 

و اینکه شما فقط موهایی که داشایم ضخیم شد و ریزشش کم شد یا موی جدید هم دراوردین؟

آها بله هر جور راحتین  اون تامیک صفحاتش خیلی زیاده نشد همشو بگردم دنبال عکس  و اینکه شما ...

من تقریبا هشت سالی هست که مشکل ریزش مو دارم وموهام خیلی کم پشت شده بود الان از ۳آذر شروع به استفاده از محلول کردم که خداروشکر جاهایی از سرم که موهاش ریخته بود ودیگه درنیومده بود بااین محلول موهای ریز دراومده وانشاالله تا اخرسه ماه این موهای ریز بیشترم میشن.

تار موهامم خیلی نازک بود که به لطف خدا با مصرف این محلپل که حنا توش داره ضخیم تر شده موهامم براق و نرم شده

واقعا اننننننقدر این محلول به لطف خدا مفیده که دلم میخواد به هرکس که این مشکل کم پشتی و ریزش مو رو داره بگم تا درمان بشه

مواد محلول روغن نارگیل و روغن زیتون وحنا هست فقط بااین سه تا مععععععجزه رخ میده