2777
2789
عنوان

واقعا چرا

39 بازدید | 5 پست

یه دوست دارم هم خیلی خوشگله 

هم خانواده پولدار داره 

هم خیلییی باهوشه 

هم نمراتش عالیه سال اخریه و معدلش ۲۰

هم خوش اندامه ورزشکاره و مدال کشوریم آورده 

هم به چند تا زبان مسلط 

هم حافظ قران

عدالت خدا واقعا کجاست؟!

تعداد رای : 2
نظرسنجی
ا
1
50%
ا
1
50%

بعدها از خاکِ من، درختی سبز خواهد شد که هر شاخه‌اش هزار پرنده را به آسمان پَر خواهد داد. 

حالا جز پولداری خانواده و خوشگلیش بقیش وه ربطی به عدالت داره خب همشونو خودش کسب کرده با تلاش

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
حالا جز پولداری خانواده و خوشگلیش بقیش وه ربطی به عدالت داره خب همشونو خودش کسب کرده با تلاش

وقتی تو خانواده خچبی بزرگ شده باشه بله اینارم میتونی کسب کنی

بعدها از خاکِ من، درختی سبز خواهد شد که هر شاخه‌اش هزار پرنده را به آسمان پَر خواهد داد. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی تو خانواده خچبی بزرگ شده باشه بله اینارم میتونی کسب کنی

خیلی ربطی نداره ،این به اراده ربط داره، وگرنه کم ندیدیم از خانواده فقیر مدال المپیک بردن یا از خانواده پولدار انیزون پدرمادر موندن 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
خیلی ربطی نداره ،این به اراده ربط داره، وگرنه کم ندیدیم از خانواده فقیر مدال المپیک بردن یا از خانوا ...

چچوری ربطی نداره سر همون مداله مربی گرفت خدا تومنننن

چچوری ربطی نداره سر همون مداله مربی گرفت خدا تومنننن

درسته ولی نمیشه اراده و تلاش خودشو انکار کرد