2777
2789

من یازدهم هستم رشتم ریاضیه.

کتاب تست خریدم 

برای حسابان(که تخصصی تر از ریاضیه)نشرالگو

برای فیزیک،شیمی،آمار،هندسه خیلی سبز

اما ی مشکلی دارم اینکه بلد نیستم چطور باید تست بزنم نمیدونم چطوری باید تست بزنم 

لطفا هرکس میدونه و بلده چطوری باید تست بزنم راهنماییم کنه منون از همتون🙏🏻🌹

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

من روند مطالعه ام اینجوری بود 

کتاب 

جزوه 

تست اموزشی 

مرور نکات تست ها

تست زماندار 

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

مشاور تحصیلی وبرنامه ریزی 

کلی تکنیک داره ک اینجور نمیشه گفت ک ب شما

هزینه داره 

این خواسته توسایت ی چیز نامعقول هس

ارشددارم

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اول خوب اون مبحث رو بخون بعد سوالاش رو بخون اگه تونستی حل کنی که هیچ اگه نتونستی برو از حل تفریحی نگاه کن و یاد بگیر باز اگه خوب متوجه نشدی از معلم کمک بگیر یا بزن تو اینترنت راهش رو یاد بگیر. بعد شبیه اون تستها رو بزن تا یاد بگیری. بعد کم کم تایم بزار و ببین چن تا درست حل میکنی

مثلا فصل یک  شیمی رو توی کتاب درسیت ببین چندتا قسمته 

هر قسمت رو از توی درسنامه درس شیمی مبحثش رو مطالعه کن و کتاب هم اون بخش رو بخون ، و شروع کن به تست زدن 

چون تازه کاری تعداد درست و غلط ها مهم نیست 

ولی یادت باشه که غلط یه پهن مثبته و یه نکته ی جدید بهت یاد میده ، یه دفتر میخری برای شیمی و نکات جدیدی که از کتابکار یاد گرفتی رو داخلش مینویسی ، و تست های غلط رو با خودکار قرمز علامت بزن که دور دوم دوباره بزنیش 

و نکات رو بعدا مرور میکنی 

اگر هم تعداد تست ها زیاده یکی در میون تست بزن 

تعداد تست های کتابکارو تقسیم بر مدت زمانی که میخوای تموم بشه میکنی و یه سهمی به هر روزت تعلق می گیره 

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌

اگر معلم خودت خوبه که

اول جزوه معلم بعد تست

سعی کن همه ی تست های کتاب رو کامل حل کنی 

تو دور اول فقط تست آموزشی بزن سعی کن کامل پاسخ نامه رو بررسی کنی و یاد بگیری

اگر اشتباه زدی نترس یاد بگیر

اگر معلمتون خوب نیست اول ویدئو ببین یا درسنامه بخون بعد برو سراغ تست

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

برا شیمی روش خودم اینه که اول متن کتاب رو کامل حفظ میکنم بعد میرم سراغ درسنامه مسائل بعد سراغ تست

برا شیمی روش خودم اینه که اول متن کتاب رو کامل حفظ میکنم بعد میرم سراغ درسنامه مسائل بعد سراغ تست

من مشکلم اینجاست مثلا برای شیمی معلم سوال میده مثلا از کتاب قلمچی سوال حل میکنه تا پاسخنامه نگاه نکنم جوابو تمرین نکنم حل نمیکنم نمیدونم چرا 

میتونه به خاطر این باشه که قبلش چیزی نخوندم؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

من مشکلم اینجاست مثلا برای شیمی معلم سوال میده مثلا از کتاب قلمچی سوال حل میکنه تا پاسخنامه نگاه نکن ...

ببین تو شروع مشکلی نیست تلاشتو بذار رو یادگیری

من خودم به شخصه درسنامه مبتکران رو توصیه میکنم

برا شیمی حرف نداره

ببین تو شروع مشکلی نیست تلاشتو بذار رو یادگیریمن خودم به شخصه درسنامه مبتکران رو توصیه میکنمبرا شیمی ...

درسنامه خیلی سبز چطور؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با مبتکران راحت ترممنسجم تر و روان تر توضیح داده

مرسی عزیزم موفق‌باشین🙏🏻❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین شما باید یه برنامه کلی داشته باشی برای درسها، مثلا این ماه فصل یک شیمی و مبحث فلان فیزیک و ...

بعد این برنامه رو خرد کنی و هر هفته بخشیش رو پیش ببری، یعنی بگی مثلا شیمی فصل یک ۴ تا مبحثه، مبحث اول رو این هفته باید بخونم و بقیه درسها هم همینطور

این برنامه رو میتونی از قلمچی دنبال کنی، من پیشنهاد میکنم حتما آزمون شرکت کنی ولی اگر فعلا آزمون نمیدی هم برنامه راهبردیش رو دانلود کن ایده بگیر ازش

برای هر مبحث هم اول باید آموزش اولیه داشته باشی، با تدریس معلم، فیلم آموزشی، درسنامه کتاب درسی یا ...

میتونه فقط یک مورد از اینها باشه یا اگر مبحث سختیه هم درسنامه بخونی هم کلاس رو شرکت کنی

بعد از آموزش اولیه یک مبحث میری سراغ کتاب تست، مثلا تابع درجه ۲ رو درسنامه‌ش رو خوندی، حالا میری سراغ تست‌ها 

همه تست‌هارو دور اول نیاز نیست بزنی، زوج‌ها یا فردهارو بزن 

هر یدونه تستی که میزنی رو بعدش میری از پاسخنامه چک میکنی، نکته‌ای اگر داره یادداشت میکنی توی کتاب درسی، اگر سخت بوده یا نتونستی جواب بدی علامت‌دار میکنی سوال رو، و سعی میکنی سوال رو کامل یاد بگیری و دوباره خودت حلش میکنی

بعد هم سوال بعدی و این مراحل ...

وقتی تست‌های زوج یا فرد تموم شد، دور بعدی تست‌های باقی‌مونده رو میزنی، اینجا تسلطت بیشتر شده و بهتر میتونی جواب بدی

اولش سخته ممکنه خیلی روان نباشه کارهات ولی باید شروع کنی و پیش بری، کم کم دستت میاد دقیقا چکار کنی و روش خودت رو کشف میکنی 

ببین شما باید یه برنامه کلی داشته باشی برای درسها، مثلا این ماه فصل یک شیمی و مبحث فلان فیزیک و ...ب ...

ممنون از توضیحات مفیدت عزیزم موفق باشی❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40