2777
2789

میشه بپرسم مربی شدن ارزش داره؟ ارزش داره باشگاه بزنم؟

میگن ریسک داره قانونی 

منو ترسوندن 

میشه کمکم کنین

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی ریسک قانونی؟

مثلا میگن باید مواظب باشی همش کسی چیزیش نشه 

مگ بیمه نمیکنن؟

کسی دعوا کنه میوفته تقصیر من 

کلا گفتن سخته نمیتونی 

منو ترسوندن 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
شما الان کاملا بلدی اگه آره میشه ی سوال بپرسم

چیو بلدم 

منم دوست دارم باشگا بزنم

ولی هنوز دودلم

استاد خودم بیشتر از ۲۰ساله که مربیه

پسرش و شوهرشم مربی ان و از لحاظ درآمد خیلی اوکی ان نفری یه ماشین دارن یه خونه تو جای خوب دارن همه تفریحات شونم به راهه

منم دوست دارم باشگا بزنمولی هنوز دودلماستاد خودم بیشتر از ۲۰ساله که مربیهپسرش و شوهرشم مربی ان و از ...

من برای باشگاه مکانم دارم 

فقط میترسم برنیام از عهده ش 

کاش یه مربی میومد راهنماییم میکرد

مثلا میگن باید مواظب باشی همش کسی چیزیش نشه مگ بیمه نمیکنن؟کسی دعوا کنه میوفته تقصیر من کلا گفتن سخت ...

ازاین لحاظ که باید بچه هارو موظف کتی بیمه ورزشی بشن

مثلاً استاد ما همون اول کسی میاد میگه یه مبلغی برای بیمه ورزشی بدن که استادمون بیمش کنه یا اگه خودشون میتونن خودشون انجام بدن تایمشم تموم شد یادآوری می‌کنه که تمدید کنن

بعدشم که باید سعی کنی رابطه بین بچه هاتو خوب نگه داری

لایک کنید بیام بعد بخونم

باش 

امیدوارم بیان 

هیچکس نمیاد هیچوقت تاپیکم😄😅

تجربه ورزش داشتی؟

جان؟

من هنو تازه میخوام برم رشته شو بخونم 

راهنمایی میخوام

ازاین لحاظ که باید بچه هارو موظف کتی بیمه ورزشی بشنمثلاً استاد ما همون اول کسی میاد میگه یه مبلغی بر ...

خب میتونم از عهده اینا بربیام 

دیگ چیکارا باید بکنم ؟ 

جان؟من هنو تازه میخوام برم رشته شو بخونم راهنمایی میخوام

رشته ی سختیه اگه دانشگاه بخوای بخونی کلی درس و ورزش باید پاس کنی بعد از اونم بیوقتی دنبال اینکه مدرک بگیری سابقه کار درست کنی در کل نیاز به بدن آماده ایی داری که بتونی از پسش بر بیای