2777
2789
عنوان

تابه حال تو فامیل ازدواج تو سن کم دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چطور دادنش

والا نمی دادنش دختر خالم خودشو به در و دیوار زد و اخرشم با پسره فرار کرد مجبورشودن

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

صد در صد نه

اولین بار تو فامیل‌ هم چین چیزی میبینم اکثرا ۲۰ به باله کم کمش ۲۰ سالگی ازدواج میکنن

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

دوباره ازدواج کرد؟😑

ماهم تو فامیل شوهرم داشتیم۱۴ازدواج کرد ۱۸طلاق.الان۲۰سالشه دوباره داره ازدواج میکنه😶

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
والا ازدواج بالای ۱۸ ندیدم خیلییییی کم

من اولین باره تو عمرم هچ چین چیزی میبینم وقتی کارت عقد دادن پشمای فامیل ریخت من خودم میدونستم چون با دختر خالم رفیق صمیمی هستیم 

خودم ۱۷ ازدواج کردم 

ما اکثرا دخترامون ۱۵ به بالا ازدواج میکنن‌ ولی پسر ندیدم زیر ۲۰ ازدواج کنه

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵